New Roots - Villa Apartments

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

New Roots - Villa Apartments:
Met trots presenteren wij je ons plan voor New Roots - Villa Apartments in Utrecht, een fantastisch project in ontwikkeling in Leidsche Rijn Centrum. Bekijk op deze website de locatie, de eerste conceptbeelden en het gevoel bij New Roots - Villa Apartments. De komende maanden zal deze website verder gevuld worden met meer informatie.

Heb je interesse in wonen in New Roots - Villa Apartments? Schrijf je dan hier in en wij zullen je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte houden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project.

Locatie:
Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen de New Roots - Villa Apartments. Met New Roots - Villa Apartments creƫren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in New Roots Villa Apartments is heerlijk wonen in een groen omgeving aan het water.

De Villa Apartments van New Roots komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Het aanbod:
In New Roots - Villa Apartments komen 13 prachtige en zeer ruime woningen verdeeld over twee verschillende blokken welke beide gelegen zijn aan het water. In het ene blok komen naar verwachting zes Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 130 m2 tot ca. 270 m2 en in het andere blok komen naar verwachting zeven Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 110 m2 tot 230 m2. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een prachtige buitenruimte.

Parkeren in New Roots - Villa Apartments
Elke blok van de New Roots - Villa Apartments heeft een eigen, inpandige parkeeroplossing die genoeg ruimte biedt om voor elke woning minimaal 1 parkeerplek aan te bieden. Voor een hellingbaan zijn deze twee blokken te compact,
daarom hebben we gekozen voor een parkeeroplossing met parkeerliften. In het ene blok komt een parkeerlift zodat twee auto's boven elkaar gestald kunnen worden. In het andere blok komt een autolift, je rijdt de auto in de kelder naar de parkeerplek.

Duurzaamheid:
Alle Villa Apartments van New Roots worden uitgerust met een balansventilatie inclusief WTW. De energievoorziening van warmte en koude in de vloeren wordt verzorgd door een collectieve WKO aangesloten op het stadswarmtenet van Eneco. Aanvullend zorgen zonnepanelen voor een gemiddelde EPC van -0,1 (beter dan energieneutraal).

Smart Ready:
In jouw nieuwe woning worden nu al de voorbereidingen getroffen, voor alle slimme toepassingen die je in de toekomst wil gaan gebruiken. Zo kun je straks (ook op afstand) bijvoorbeeld de verlichting, verwarming, beveiliging en alle audio in jouw woning regelen. Het netwerk en nog veel meer leggen we alvast voor je aan. Zo ben je meteen helemaal smart ready.

Planning:
Naar verwachting zal New Roots - Villa Apartments medio 2022 in verkoop gaan. In de loop van 2021 zal hier meer bekend over worden. De start van de bouw staat gepland voor eind 2022 en de oplevering staat dan ongeveer 2 jaar later gepland.

Interesse:
Heb je interesse in wonen in New Roots - Villa Apartments en wil je graag op de hoogte gehouden worden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit prachtige project in Utrecht Leidsche Rijn Centrum? Schrijf je dan hier in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
New Roots - Villa Apartments
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden