Brennerbaan

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De omgeving rondom station Lunetten in Utrecht wordt vernieuwd.

Op de locatie van het kantoorgebouw van woningcorporatie Portaal aan de Brennerbaan komen zo’n 200 sociale en middenhuurappartementen. Voor jong en oud(er). Hier woont men straks op één halte van hartje centrum Utrecht en op loopafstand van winkelcentrum Lunetten. In het Beatrixpark of het toekomstige Lunettenpark kunnen de bewoners hun buren ontmoeten, lekker sporten of ontspannen. Verder komen er nieuwe werkruimtes voor allerlei bedrijven. Op straatniveau komt een levendige plint waardoor ontmoeting en verbinding tussen passanten, gebruikers en bewoners ontstaat.

De gemeente Utrecht wil graag dat de omgeving van het station Lunetten een fijne locatie wordt om te wonen en werken. Goede bereikbaarheid, vergroening en duurzaamheid spelen een grote rol. Meer informatie over dit project? Ga dan naar brennerbaan.nl/nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brennerbaan
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden