Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws donderdag 12 april 2018

Verkoop project Rijschemaan gestart

Rijnschemaan Utrecht te Pablo Picassostraat inschrijving gestart! Ga naar www.rijnschemaan.nl en schrijf je in!

Ik kocht als 20'er een woning op de verhitte huizenmarkt van Utrecht - zo kreeg ik Lokaal nieuws vrijdag 30 maart 2018

Ik kocht als 20'er een woning op de verhitte huizenmarkt van Utrecht - zo kreeg ik

Daar sta je dan als starter op een huizenmarkt die zo’n beetje uit z’n voegen barst. Huizenprijzen stijgen razendsnel omdat het woningaanbod steeds krapper wordt.

Er komen 170 nieuwbouwappartementen aan de Kanaalweg Lokaal nieuws vrijdag 30 maart 2018

Er komen 170 nieuwbouwappartementen aan de Kanaalweg

Ben je op zoek naar een huis in Utrecht, maar heb je tot nu toe niks kunnen vinden? Let dan even op, want er komen 170 nieuwe appartementen aan de Kanaalweg. Wie weet zit jouw droomhuis ertussen!

'Utrecht frustreert bouw huurwoningen voor middensegment' Lokaal nieuws donderdag 29 maart 2018

'Utrecht frustreert bouw huurwoningen voor middensegment'

Projectontwikkelaars en beleggers zeggen dat er genoeg geld is om meer woningen in het middensegment te bouwen, maar dat de gemeentes Utrecht en Amsterdam te veel voorwaarden stellen.

Bouw 34 energieneutrale woningen Parkzijde in Leidsche Rijn gestart Lokaal nieuws dinsdag 27 maart 2018

Bouw 34 energieneutrale woningen Parkzijde in Leidsche Rijn gestart

De bouw van het project Parkzijde in Leidsche Rijn is begonnen. Daar worden energieneutrale eengezinswoningen gebouwd door ontwikkelaar Hurks, in Hoge Weide aan de westkant van Leidsche Rijn.

Speeddaten met lokale woonexperts tijdens het Wooncafé op 26 maart a.s. Lokaal nieuws donderdag 22 maart 2018

Speeddaten met lokale woonexperts tijdens het Wooncafé op 26 maart a.s.

Kom naar het Wooncafé en laat je informeren over alles rond ‘Wonen’. 

Informatieavond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen en/of verbouwen.

Het Wooncafé wordt gehouden op maandag 26 maart bij Koffie&Ik, Vleutenseweg 169 te Utrecht en heeft als doel informatie te geven aan iedereen die verhuis- of verbouwplannen heeft. Men kan speeddaten met lokale deskundigen en de mogelijkheden onderzoeken.

Tijdens deze gratis inloopavond kunnen consumenten al hun persoonlijke vragen stellen rond de aanschaf van een eerste of een volgende woning. Ook is er expertise op scheidingsgebied aanwezig. De volgende deskundigen zullen er deze avond zijn: De Hypotheekshop Utrecht Lombok , Van Scherpenzeel Makelaars , Koch en Compaijen Notarissen en Onze Scheidingscoach . Het Wooncafé kent een laagdrempelige opzet en wordt georganiseerd in het café, met een kopje koffie of een borreltje erbij. Iedereen kan één op één praten met diverse onafhankelijke deskundigen. 

Het Wooncafé is te bezoeken tussen 18.30 en 21.00 uur. Toegang is gratis. Graag aanmelden via http://www.mijnwooncafe.nl/events/35/utrecht/ . Meer informatie vind je op www.mijnwooncafe.nl  

 

Toren met 250 hotelkamers en 330 woningen bij Utrecht Centraal kan beginnen Lokaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

Toren met 250 hotelkamers en 330 woningen bij Utrecht Centraal kan beginnen

De bouw van het grote Amrath-hotel aan het Jaarbeursplein met zo’n 250 kamers en daarboven nog 317 woningen kan gaan beginnen. Wethouder Everhardt heeft de laatste overeenkomst getekend met de eigenaren van de hotelketen.

Bouw nieuwe stadswijk op Defensieterrein in Utrecht start in 2019 Lokaal nieuws zaterdag 17 maart 2018

Bouw nieuwe stadswijk op Defensieterrein in Utrecht start in 2019

In 2019 wordt gestart met de bouw van de nieuwe stadswijk in Utrecht op het Defensieterrein in de Merwedekanaalzone. De gemeente heeft het Stedenbouwkundig Plan vastgesteld.

Airbnb-verhuur in Utrecht vorig jaar bijna verdubbeld Lokaal nieuws donderdag 15 maart 2018

Airbnb-verhuur in Utrecht vorig jaar bijna verdubbeld

Het aantal via Airbnb geboekte overnachtingen in Utrecht is vorig jaar bijna verdubbeld tot 156.000.

Lerarentekort: geef docent voorrang op Utrechtse woningmarkt Lokaal nieuws woensdag 28 februari 2018

Lerarentekort: geef docent voorrang op Utrechtse woningmarkt

Utrecht moet het lerarentekort aanpakken en dat kan onder meer door te zorgen voor betaalbare woningen voor docenten, stelt D66.

Investeerders kopen 4,5 hectare grond in Merwedekanaalzone in Utrecht: dit zijn de plannen Lokaal nieuws dinsdag 20 februari 2018

Investeerders kopen 4,5 hectare grond in Merwedekanaalzone in Utrecht: dit zijn de plannen

Verschillende investeerders hebben gezamenlijk grond gekocht in de Merwedekanaalzone in Utrecht. Round Hill Capital, G&S Vastgoed en Boelens de Gruyter hebben een locatie aangeschaft in het belangrijke stadsvernieuwingsplan en zijn daarmee de grootste investeerder geworden.

Let there be light Lokaal nieuws dinsdag 20 februari 2018

Let there be light

Vandaag begin ik met een klein raadseltje. Wat is één van de belangrijkste sfeermakers in je interieur? Nee, nog niet verder lezen, eerst nadenken. Kom op, laat je hersens eens diep graven. Geen idee? Dan zal ik het verklappen. Licht jongens en meisjes. Licht! Licht en de bijkomende lampen, zijn dé sfeermakers in je interieur. Dat is ook de reden dat onze stylisten, samen met het interieurplan, ook een lichtplan maken.

Maison & Objet

Licht dus. Iets wat wij deze donkere dagen wel kunnen gebruiken. Even niet denken aan de spots die o-zo handig zijn en een fijn licht in je huis geven. Nu wil ik het hebben over de mooie kanten van het licht. Oftewel de lampen die daarom heen zitten. Helemaal geïnspireerd op de foto’s die ik voorbij heb zien komen van de Maison & Objet interieurbeurs in Parijs.  

Dat je met een simpele katoenen lampenkap niet meer wegkomt is een feit. De laatste tijd krijgt de lichtbron meer aandacht. Zeker door de globe lampen en de led-lampen. Je ziet dat terug in de lampen zonder kap, maar wel met de meest geweldige fittingen. Of de glazen lampenkappen. In de meest aparte vormen en vindingrijke posities.


Aparte vormen

Het is en blijft een trendy ding. Dieren in je interieur. En dan heb ik het dit keer niet over de versies. Van die schattige beestjes die dan de lichtbron vasthouden. Apen, muizen en olifantjes. Allemaal in mini-vorm! Zelfs de meest fantastische vogels, zoals de populaire flamingo staat in haar eigen spotlight! Je merkt het, ik ben enthousiast J Net als dieren, zie je ook steeds meer fruit in het land der lampen terug. Afgepeld banaantje of een zoet sappige ananas als lichtbron is écht niet vreemd meer.

Licht, hoe nuttig het ook is, het moet ook leuk zijn. En dat moet wel lukken met deze lampen.

Weten wat licht voor u kan doen? Bezoek onze showroom.

Lokaal nieuws maandag 19 februari 2018

Gemeenteraadsverkiezingen: Partijen reageren op woningbouw

Wat zijn de grootste uitdagingen de komende jaren op het gebied van woningbouw in de gemeente Utrecht? Lokale politieke partijen uit Utrecht reageren op deze vraag.

Aanleg het Van Lieflandpark met 20 woningen van start in Utrecht Lokaal nieuws donderdag 15 februari 2018

Aanleg het Van Lieflandpark met 20 woningen van start in Utrecht

Op vrijdag 16 februari start de realisatie van het Van Lieflandpark. Het Van Lieflandpark komt op het voormalige sportveld bij de school aan de Van Lieflandlaan. Het nieuwbouwplan bestaat uit twintig verandawoningen, dertig parkeerplaatsen en een groene buitenruimte.

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Utrecht is 307.737 euro Lokaal nieuws donderdag 08 februari 2018

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Utrecht is 307.737 euro

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Utrecht is gestegen tot 307.737 euro. In heel Nederland is de verkoopprijs in 2017 toegenomen tot ruim 263.000 euro. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Huis huren in Utrecht? Dit betaal je gemiddeld per vierkante meter Lokaal nieuws donderdag 08 februari 2018

Huis huren in Utrecht? Dit betaal je gemiddeld per vierkante meter

Huisje huren in Utrecht? Leuk! Maar ook duur” De Domstad is een van de duurste steden in Nederland als het gaat om huren. Maar er is ook goed nieuws: de huurprijzen in de vrije sector in Utrecht zijn de afgelopen tijd iets gedaald.

Utrecht kan verder met ontwikkelen van grote nieuwe stadswijk Lokaal nieuws donderdag 08 februari 2018

Utrecht kan verder met ontwikkelen van grote nieuwe stadswijk

De ontwikkeling van een grote nieuwe stadswijk met uiteindelijk zeker zesduizend woningen in Utrecht gaat door. De gemeenteraad heeft diverse plannen goedgekeurd voor bouwplannen in de zogeheten Merwedekanaalzone.

Er komt een gloednieuw woonwijkje tussen het spoor en de Kruisvaart Lokaal nieuws maandag 05 februari 2018

Er komt een gloednieuw woonwijkje tussen het spoor en de Kruisvaart

Het is nu nog een gigantisch stuk braakliggend terrein, maar over een paar jaar vind je er een gloednieuw woonwijkje. We hebben het over het stuk tussen het spoor en de Kruisvaart in Utrecht. Er worden daar maar liefst 450 tot 600 woningen gebouwd.

Sloop loodsen NPD in Overvecht van start: ruim 900 woningen op komst Lokaal nieuws vrijdag 26 januari 2018

Sloop loodsen NPD in Overvecht van start: ruim 900 woningen op komst

De sloop van de huidige loodsen op de zogenoemde NPD-strook in Overvecht gaat maandag van start. Het langgerekte gebied tussen de Brailledreef en het parkeerterrein nabij het winkelcentrum wordt gereedgemaakt voor nieuwbouw. Er komen ruim 900 woningen.

487 woningen op plek belastingkantoor Gerbrandystraat Lokaal nieuws woensdag 24 januari 2018

487 woningen op plek belastingkantoor Gerbrandystraat

p de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht komen 487 woningen. Ontwikkelaar Koopmans wil 200 zelfstandige studentenwoningen in het sociale segment en 287 vrije sector huurappartementen (waarvan 233 middenhuur) bouwen.

Woningmarkt Utrecht wordt krapper Lokaal nieuws maandag 22 januari 2018

Woningmarkt Utrecht wordt krapper

De woningmarkt in Utrecht wordt steeds krapper, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Koopwoningen in Utrecht hadden in het vierde kwartaal van 2017 te maken met een prijsstijging van 11 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2016. Het aantal verkochte woningen nam juist af met 4 procent.

Voormalig postsorteercentrum in Utrechtse Dichterswijk herbestemd tot appartementen Lokaal nieuws donderdag 11 januari 2018

Voormalig postsorteercentrum in Utrechtse Dichterswijk herbestemd tot appartementen

Een voormalig kantoorgebouw dat als postsorteercentrum heeft gefungeerd is herontwikkeld tot een appartementengebouw. Het gebouw ‘Jan van Foreest’ ligt in de Dichterswijk aan het spoor, direct achter de Rabotoren aan de Croeselaan en vlakbij de Moreelsebrug.

Lokaal nieuws vrijdag 05 januari 2018

Zoveel mensen pakten hun boeltje en vertrokken uit Utrecht in 2017

Zou jij het doen, je boeltje inpakken om op een andere plek van de wereld opnieuw te beginnen? Leuke dingen om eens over na te denken, toch? Een aantal van onze voormalige stadsgenoten deed het. Want in 2017 zijn 2042 mensen uit Utrecht geÃmigreerd.

2017: Utrechters maken zich grote zorgen over de woningmarkt Lokaal nieuws maandag 25 december 2017

2017: Utrechters maken zich grote zorgen over de woningmarkt

Snel beslissen en overbieden om serieus kans te maken op een koophuis. Wie het afgelopen jaar op zoek was naar een woning herkent dit ongetwijfeld. De markt raakt oververhit en de oplossing is vooral: veel meer bouwen.

Lokaal nieuws donderdag 21 december 2017

Er komen strengere regels voor Utrechters die hun huis verhuren via Airbnb

Verhuur jij je huis wel eens via Airbnb (of op een andere manier)? Let dan even op, want er komen strengere regels over het tijdelijk verhuren van woningen aan toeristen. Dat laat de gemeente Utrecht weten via haar website.

Hoger dan de Dom: er komt een megahoge toren in Leidsche Rijn Lokaal nieuws donderdag 21 december 2017

Hoger dan de Dom: er komt een megahoge toren in Leidsche Rijn

Als het aan de Gemeente Utrecht ligt, krijgt Leidsche Rijn er binnenkort een gebouw hoger dan de Dom bij. De gemeente is op zoek naar partijen die deze ‘iconische hoogbouw’ in Leidsche Rijn mogelijk willen maken.

Plan voor tweehonderd studentenwoningen in Hoograven doorgezet Lokaal nieuws woensdag 20 december 2017

Plan voor tweehonderd studentenwoningen in Hoograven doorgezet

Er komen tweehonderd studentenwoningen tussen de Waterlinieweg en de Amethistweg in Hoograven. Het college zet het plan, waar al jarenlang aan gewerkt wordt, door.

Regionaal nieuws dinsdag 19 december 2017

CDA wil toekomstige woningbouw in Kamerik nu al voorbereiden

De woningbouw in heel de gemeente Woerden blijft achter op de planning. Met name in Kamerik zijn de vooruitzichten op de langere termijn ook zorgelijk. Reden voor het CDA om in de raadsvergadering te vragen nu al te starten met de voorbereiding van toekomstige bouwlocaties.

Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2017

IVBN: minder nieuwbouw door regulering Utrecht

De sterke regulering van het middeldure huursegment door gemeente Utrecht leidt niet eerder tot minder dan meer middenhuurwoningen in Utrecht en is ten nadele van de woningzoeker. Dat stellen institutionele woningbeleggers.

Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2017

Weet je dat je meer kunt lenen omdat je een energiezuinige nieuwbouw woning koopt? Hoe?

Hoe zuiniger je woning is, hoe meer mogelijkheden er zijn. Zeker in combinatie met de nieuwe leennormen voor 2018 waarin bovenop de NHG grens van 265.000 ook nog meer mogelijk is. Dus bovenop de 100% kun je nog extra lenen tot wel 106% (280.900,-).

De zuinigheid van een woning wordt bepaald door de EPC waarde. Oftewel het energieprestatie coëfficiënt. Hoe verder je de EPC waarde omlaag brengt hoe meer ruimte er is om energiebesparende maatregelen mee te financieren. Het is mogelijk om een extra bedrag tot wel 9.000,- mee te financieren omdat je maandelijkse energielasten dalen. Ook boven de NHG grens van 265.000 euro zijn er diverse mogelijkheden om meer, maar nog steeds verantwoord een hogere lening aan te gaan. Immers, wanneer de energielasten dalen, is er meer geld beschikbaar om de hypotheeklasten mee te voldoen. Een win-win situatie voor jou en het milieu.

Betreft de nieuwbouwwoning een energieneutrale woning (nul op de meter) dan is er zelfs een extra te financieren bedrag mogelijk van 25.000,-. In een persoonlijk en geheel vrijblijvende kennismaking praten wij je graag bij over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Of dat nu gaat om een warmte terugwininstallatie, zonnepanelen of een warmtepomp of juist de keuze voor een duurzame geldverstrekker (bank, verzekeraar, pensioenfonds of investeerder).

Vrijblijvende en kosteloze afspraak om de mogelijkheden te bespreken?
Bij de Groene Hypotheekadviseurs zijn we al jaren een specialist als het gaat om het financieren van nieuwe, duurzame en energiezuinige woningen. Uit ervaring weten we welke maatregelen kunnen leiden tot extra mogelijkheden voor de financiering.

De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht kan je hierover informeren. Wij zijn niet verbonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij, pensioenfonds of investeerder, maar bieden onafhankelijk advies. Wij kunnen alles vertellen over de mogelijkheden om meer en verantwoorde financiering te krijgen voor een energiezuinige nieuwbouwwoning. Klik hier voor het maken van een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak; bij jou thuis of bij mij op kantoor, overdag of in de avonduren.

Ronduit Utrecht; meer dan wonen alleen Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2017

Ronduit Utrecht; meer dan wonen alleen

Bent u op zoek naar een bijzondere woning, specifiek afgestemd op uw situatie? Ontdek het annex-concept voor een extra woonkamer, extra veel slaapkamers of zelfs een volledig zelfstandige werkruimte of woonvoorziening op de begane grond.

Bent u op zoek naar een bijzondere woning, specifiek afgestemd op uw situatie? Ontdek het annex-concept voor een extra woonkamer, extra veel slaapkamers of zelfs een volledig zelfstandige werkruimte of woonvoorziening op de begane grond.

Van ontwerp naar realisatie Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2017

Van ontwerp naar realisatie

Het ontwerp van Ronduit Utrecht wordt nu vervolmaakt. De woningverkoop start naar verwachting komend voorjaar. Als de verkoop voorspoedig verloopt, dat is gezien de grote belangstelling aannemelijk, kan de bouw komend najaar beginnen.

Het ontwerp van Ronduit Utrecht wordt nu vervolmaakt. De woningverkoop start naar verwachting komend voorjaar. Als de verkoop voorspoedig verloopt, dat is gezien de grote belangstelling aannemelijk, kan de bouw komend najaar beginnen.

Maak uw voorkeuren kenbaar Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2017

Maak uw voorkeuren kenbaar

Wilt u niets missen? Schrijf uzelf in, vul in uw account het vragenformulier onder ‘mijn woonwensen’ in en laat onder ‘mijn woning’ uw favoriete bouwnummer(s) achter.

Wilt u niets missen? Schrijf uzelf in, vul in uw account het vragenformulier onder ‘mijn woonwensen’ in en laat onder ‘mijn woning’ uw favoriete bouwnummer(s) achter.

Regionaal nieuws woensdag 13 december 2017

Bunnik heeft 1.390 extra woningen nodig

Bunnik moet groeien. Nieuwe woningen komen ten westen van Odijk, in de dorpen en rond het station, is de wens van de gemeente.

Bouw van 232 studentenwoningen in Rotsoord van start Lokaal nieuws vrijdag 08 december 2017

Bouw van 232 studentenwoningen in Rotsoord van start

Er is begonnen met de bouw van 232 studentenwoningen op Rotsoord. Er komen twee nieuwe gebouwen met studentenwoningen, een inpandige autogarage en fietsstalling en 1000 m2 creatieve werkruimte.

Er komen meer betaalbare huurwoningen in Utrecht Lokaal nieuws vrijdag 08 december 2017

Er komen meer betaalbare huurwoningen in Utrecht

Er moeten meer betaalbare huurwoningen in Utrecht komen, vindt de gemeente. Daarom worden er afspraken gemaakt met projectontwikkelaars over het maximale huurbedrag dat zij mogen vragen voor sommige bouwprojecten.

Projectontwikkelaars kopen ruim vier hectare grond in stadswijk Merwede: ruimte voor 1000 woningen Lokaal nieuws vrijdag 08 december 2017

Projectontwikkelaars kopen ruim vier hectare grond in stadswijk Merwede: ruimte voor 1000 woningen

De twee projectontwikkelaars Synchroon en AM hebben samen als Ontwikkelcombinatie Merwede-C een locatie van ruim vier hectare in de nieuwe stadswijk Merwede in Utrecht gekocht. Op het terrein is ruimte voor 1000 woningen.

Lokaal nieuws donderdag 07 december 2017

Gemeenteraad Utrecht stemt in met grootstedelijk plan aan westkant van de stad

De Utrechtse gemeenteraad heeft vanmiddag een historisch besluit genomen over de westkant van de stad, vlakbij de Jaarbeurs. Rondom de Croeselaan komen duizenden extra woningen, kantoren en parken.

Lokaal nieuws woensdag 29 november 2017

Fietsverbod Utrechtse binnenstad alleen in het weekend

Het fietsverbod op de Vismarkt, ’t Wed, en een deel van de Oudegracht in de Utrechtse binnenstad gaat voorlopig alleen in het weekend gelden.

Lokaal nieuws zondag 26 november 2017

GroenLinks wil rol beleggers weten in Utrechtse woningmarkt

GroenLinks wil weten welke rol grote beleggers spelen op de Utrechtse woningmarkt.

Zo vaak is er dit jaar ingebroken in jouw buurt Lokaal nieuws zaterdag 25 november 2017

Zo vaak is er dit jaar ingebroken in jouw buurt

We hopen dat je het nog nooit hebt meegemaakt: een inbraak. Toch zijn er ” helaas ” heel wat dieven actief in Utrecht. In de eerste negen maanden van 2017 werd er in Utrecht in totaal 998 keer ingebroken of een poging daartoe gedaan.

Verhuizen in Utrecht: hier gingen mensen naartoe en hier kwamen ze vandaan Lokaal nieuws woensdag 22 november 2017

Verhuizen in Utrecht: hier gingen mensen naartoe en hier kwamen ze vandaan

Wat ons betreft is Utrecht de allermooiste stad om te wonen, maar toch vertrekken er ieder jaar weer een heleboel mensen uit de Domstad. Waar al die mensen naartoe verhuizen?

Plan voor woningen op voormalig sportveld Van Lieflandlaan Lokaal nieuws donderdag 09 november 2017

Plan voor woningen op voormalig sportveld Van Lieflandlaan

Er is een nieuw bestemmingsplan voorgelegd aan de gemeenteraad voor woningen op het voormalige sportveld Van Lieflandlaan.

Veel jonge Utrechtse gezinnen verlaten de stad Lokaal nieuws donderdag 09 november 2017

Veel jonge Utrechtse gezinnen verlaten de stad

Een op de drie jonge gezinnen uit Utrecht verlaat de stad binnen vier jaar na de geboorte van het eerste kind. Dat meldt het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) op basis van nieuw onderzoek.

Utrecht-West krijgt 50 nieuwe woningen Lokaal nieuws dinsdag 07 november 2017

Utrecht-West krijgt 50 nieuwe woningen

Er worden vijftig nieuwe woningen gebouwd aan de Dickenslaan en Cervanteslaan in Utrecht-West.

Raad treft nieuwe regeling voor Utrechtse erfpachters Lokaal nieuws vrijdag 03 november 2017

Raad treft nieuwe regeling voor Utrechtse erfpachters

De gemeenteraad heeft gisteren ingestemd met een nieuwe afkoopregeling voor de 3500 erfpachters die Utrecht nog heeft. Zij kunnen de erfpacht van hun woning nu voordeliger afkopen dan voorheen, maar niet iedereen is tevreden.

Lokaal nieuws woensdag 01 november 2017

Gemeente en partners presenteren schets nieuwe wijk Merwede

De gemeente Utrecht presenteert samen met private partijen een schets voor de nieuwe wijk Merwede. Het is een plan in de maak: medio 2018 wordt het definitieve plan gepresenteerd.

Lokaal nieuws maandag 30 oktober 2017

Wonen bij je werk is bijna niet meer mogelijk in Utrecht

In de provincie Utrecht dreigt een tweedeling tussen werken en wonen. Daarvoor waarschuwt onderzoeker en econoom Gerlof Rienstra.

Gevangenis Wolvenplein kopen? Dat kan en zo ziet het eruit Lokaal nieuws woensdag 25 oktober 2017

Gevangenis Wolvenplein kopen? Dat kan en zo ziet het eruit

Heb jij altijd al een gevangenis willen kopen? Kan gewoon! De verkoop van de voormalige gevangenis Wolvenplein heeft namelijk wat vertraging opgelopen, dus je hebt nog even om te sparen.

Gevangenis Wolvenplein kopen? Dat kan - en zo ziet het eruit Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2017

Gevangenis Wolvenplein kopen? Dat kan - en zo ziet het eruit

Heb jij altijd al een gevangenis willen kopen? Kan gewoon! De verkoop van de voormalige gevangenis Wolvenplein heeft namelijk wat vertraging opgelopen, dus je hebt nog even om te sparen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden