Online Marketing Bureau CliQi

Actueel

Nieuws

De beste banen in de vastgoedsector in Utrecht Lokaal nieuws donderdag 23 juni 2022

De beste banen in de vastgoedsector in Utrecht

Als je overweegt om te kijken naar de vastgoed vacatures Utrecht , komt dat waarschijnlijk omdat je mensen wilt helpen bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Je bent je er misschien niet van bewust dat er veel andere beroepen zijn waar een vastgoedlicentie van pas komt. Makelaar worden is namelijk niet de enige reden om een ​​licentie te krijgen. Je gebruikt dezelfde branchekennis die je op de vastgoedschool opdoet om te slagen in elk van de onderstaande carrières.

Vastgoedbelegger

Beleggers worden niet verliefd op eigendommen zoals traditionele kopers. In plaats daarvan analyseren ze gegevens en selecteren ze panden met het grootste potentieel voor winst en cashflow. Als je van zaken en financiën houdt, maar je hebt een tekort aan mensenkennis, dan kan dit de carrière in de vastgoedsector voor jou zijn. Via een uitzendbureau Utrecht zul je deze baan niet kunnen krijgen, je zult toch echt zelf vastgoedbelegger moeten worden.

Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheerders zijn de beheerders van een vastgoedbelegging, pakken onderhoudsbehoeften aan en screenen huurders. Goede analytische vaardigheden en een scherp oog voor detail zijn hier nuttige vaardigheden, en het is belangrijk om lokale codes en verordeningen te kennen.

Leaseadviseur

Leasingconsulenten helpen eigenaren van onroerend goed en vastgoedbeheerbedrijven om de deal voor hun verhuur te sluiten. Je hebt verkoopvaardigheden en een grondige kennis van de lokale marktomstandigheden nodig om uit te blinken in deze carrière in de vastgoedsector.

Commerciële makelaar

Commercieel vastgoed is een meer technische carrière dan het kopen en verkopen van woningen. Je moet belastingwetten, verordeningen en zakelijke concepten kennen om te gedijen in deze 9-5-carrière. Je zult ook geduld moeten hebben - deals kunnen veel langer duren in commercieel onroerend goed en er kunnen een willekeurig aantal bewegende delen zijn.

Marketing

Vastgoedbedrijven moeten reclame maken voor hun bedrijf en toezicht houden op inkomende en uitgaande leads. Het is een pluspunt voor alle marketingprofessionals om op een diepgeworteld niveau het bedrijf dat ze promoten te begrijpen. Dat geeft hen namelijk de juiste tools om marketing op de rails te zetten.

Commerciële leasingmanager

Net als een leasingadviseur fungeert een commerciële leasingmanager als tussenpersoon om het leasingproces voor eigenaren van commercieel onroerend goed te versnellen. Het is echter een meer technische carrière met hoge inzetten, waarbij veel papierwerk en het vermogen om complexe financiële transacties te begrijpen, met zich meebrengt.

Afschermingsspecialist

Er is een hele industrie gewijd aan de marktafscherming, die specifieke regels en wettelijke vereisten heeft die moeten worden gevolgd. Nu er voorspeld wordt dat het aantal faillissementen zal toenemen, zou dit een goed moment kunnen zijn om een ​​carrière te zoeken als makelaar in faillissementen voor kopers of om mensen te helpen hun woninghypotheken te herstructureren.

Taxateur

Bijna elke keer dat een persoon een hypothecaire lening moet financieren, heeft de geldschieter een taxatie nodig als onderdeel van het afsluitingsproces. Goede taxateurs hebben een sterke kennis van de vastgoedmarkt. Met behulp van lokale vergelijkingspunten en het beoordelen van unieke kenmerken, is het hun taak om snel de waarde van een onroerend goed te beoordelen.

 

De beste tips om je werkkamer voor thuiswerken in te richten Lokaal nieuws woensdag 08 juni 2022

De beste tips om je werkkamer voor thuiswerken in te richten

Geconcentreerd blijven terwijl je thuiswerkt is geen gemakkelijke opgave. De koelkast, de bank en je harige beste vriend roepen allemaal dat je moet stoppen met werken en je in plaats daarvan moet koesteren in het comfort van je veilige toevluchtsoord. Maar we weten allemaal dat thuiswerken soms de enige optie is. Dus hoe bereiden we ons voor op succes? We hebben de beste tips om je werkkamer in te richten voor thuiswerken op een rijtje gezet.

1. Gebruik een ergonomisch verantwoord bureau en stoel

Een bureaustoel of tafel dat je niet goed ondersteunt lijkt misschien een klein probleem, maar het is een belangrijk detail dat op den duur enorme gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Dagen achtereen zitten op een slecht ingerichte werkplek kan leiden tot spier- en skeletaandoeningen zoals carpale tunnel. Op korte termijn leidt dit ongemak tot gebrek aan concentratie en productiviteit. En erger nog, op lange termijn veroorzaken deze problemen lichamelijke pijn en kunnen ze leiden tot ziektedagen.

Zorg daarom in ieder geval voor het juiste meubilair welke in hoogte verstelbaar is. Een werkbank, bureau, sta zit bureau, voetensteun en ergonomische bureaustoel. Koop de ergonomische producten in een gespecialiseerde winkel, zoals Bureaustoelpro.nl . De beste hulpmiddelen voor het inrichten van een ideale ergonomische werkplek.

2. Richt een werkomgeving in

Idealiter is een werkruimte alleen een ruimte om te werken. Uiteindelijk zijn we allemaal gewoontedieren. Onze geest is gebouwd om contextuele prikkels van de ruimte om ons heen te herkennen en erop te reageren. Wat dat betekent is, dat als we productief proberen te zijn in een omgeving die we eerder voor rust en ontspanning gebruikten, de kans groot is dat we die troostende afleiding gaan zoeken als we eigenlijk zouden moeten werken.

Als je het geluk hebt een logeerkamer in je huis te hebben, richt deze ruimte dan in voor een thuiskantoor. Niet iedereen heeft de luxe om een hobbykamer te veranderen naar een thuiskantoor. Indien dit voor jou ook het geval is, creëer dan een werkzone in een kamer. Richt dit gedeelte zo in dat je weinig afleiding hebt en dus geconcentreerd kan werken. Gebruik bijvoorbeeld grote planten of een kamerscherm om een deel van de kamer af te scheiden.

3. Gebruik verlichting om de ruimte te veranderen

De juiste verlichting kan een wereld van verschil maken als het gaat om productief thuiswerken. Onderzoek toont zelfs aan dat je door de kleurtemperatuur (Kelvin) van de verlichting in je werkruimte te wijzigen, het prestatieniveau aanzienlijk kunt veranderen. Met andere woorden, je kan werkelijk beter presteren door de verlichting in je thuiskantoor of werkruimte aan te passen naar koud wit licht met hoge Kelvin (K).

Door lampen te gebruiken met tenminste 6000K licht, verhoogt jouw concentratie, alertheid en prestaties. De reden daarvoor is dat de zon ongeveer 6000K is. Dus als je de verlichting op die temperatuur van Kelvin instelt, boots je sterk daglicht na en zegt jouw geest en lichaam dat het tijd is om dingen gedaan te krijgen. Dat maakt de kleurtemperatuur van 6000K perfect voor de beste thuiswerk opstelling. Gebruik warme tinten licht met een lagere Kelvin voor momenten van ontspanning.

4. Denk na over de temperatuur van je thuiswerkplek

Niets is erger dan proberen je op je taak te concentreren en je echt ongemakkelijk te voelen. De kamer is te koud, je bureau staat te laag en je stoel is moordend voor je rug. Dit brengt de productiviteit niet ten goede. Naast een goede bureaustoel, tafel en verlichting speelt de temperatuur van de ruimte ook een grote rol in jouw productiviteit.

Alles kouder dan 21 graden en warmer dan 24 graden Celsius belemmert jouw productiviteit. Bedenk wel dat iedereen anders is, dus speel wat met je thermostaat om te zien wat voor jou het beste werkt. Maar een goede uitgangspositie voor een goede werkkamer thuis is ergens in die ‘sweet spot’ tussen 21°C en 24°C.

5. Houd de werkkamer georganiseerd en schoon

Het houden van een georganiseerde en schone werkkamer wordt in verband gebracht met een betere creativiteit en een vermindering van stress. Om de zaken die je kunt zien, zoals schriften, pennen en memobriefjes, netjes en opgeruimd te houden, richt je de ruimte in met organisatie-elementen zoals pennenbak en schuiflades.

Voor de dingen die je niet kunt zien, zoals bacteriën als E. coli en Stafylokokken, richt je de werkplek in met een LIFX Clean LED-lamp. Deze lamp kun je overdag als bureaulamp gebruiken om de ruimte te verlichten met helder, focus-gevend licht. Als je klaar bent met werken, schakel je de LIFX Clean lamp over naar desinfecterend HEV-licht. Hierdoor worden oppervlakken en omgevingslucht gedesinfecteerd, zodat de ruimte schoon is en klaar is voor de volgende werkdag thuis.

Tot slot, de laatste tip voor thuiswerken

We hebben wellicht de belangrijkste tip voor het laatst bewaart; zorg goed voor jezelf. Een tevreden uitgeruste jij is het belangrijkste ingrediënt. Zie toe op die acht uur slaap en zorg voor een zekere scheiding tussen werk en privé. Als je werkdag erop zit, sluit dan de deur van je werkkamer en ontspan.

 

Dit moet je weten over een laadstation voor elektrische auto’s in je nieuwbouwhuis Lokaal nieuws donderdag 19 mei 2022

Dit moet je weten over een laadstation voor elektrische auto’s in je nieuwbouwhuis

Als je de laatste tijd enige aandacht hebt besteed aan het geroezemoes dat uit de auto-industrie komt, is dat zoemende geluid dat je hoort elektrisch. Automaker na automaker heeft ofwel nieuwe elektrische voertuigen geïntroduceerd of plannen aangekondigd om dat te doen. En er zijn er nog veel meer onderweg. Verschillende autobedrijven beweren dat de helft of meer van de auto's, vrachtwagens en SUV's die ze in 2030 verkopen, elektrisch zal zijn.

Dichter bij huis ken je vast meerdere mensen die de knoop hebben doorgehakt en al een elektrische auto hebben gekocht. Als ze zijn zoals typische bezitters van elektrische auto’s, zingen ze de lof van hun nieuwe voertuig. Volgens de meesten zijn elektrische auto soepel, stil, betrouwbaar en - misschien wel het beste van alles - vereisen ze nooit dat hun chauffeurs stoppen bij een tankstation om te tanken. Experts van www.elix.nl adviseren ondernemers daarom ook om een EV te nemen.

Al die kenmerken zijn duidelijke voordelen, maar de laatste - nooit stoppen bij een tankstation - heeft zijn eigen implicatie. De elektriciteit om het voertuig op te laden moet ergens vandaan komen. Tenzij je van plan bent om korte stops bij het tankstation te ruilen voor lange sessies bij het  openbare laadstation, wil je je EV thuis opladen. En dat betekent meestal dat je een EV-laadstation voor thuis nodig hebt.

Ten eerste is het handig om te definiëren wat een laadstation voor elektrische voertuigen is, waarover je meer kunt lezen in de kennisbank ELIX . Een eenvoudige manier om dat uit te leggen, is door naar de smartphone in je zak of tas te kijken als een surrogaat voor het elektrische voertuig.

Net als je telefoon heeft een elektrische auto een batterij waarmee hij kan werken. Als er geen elektriciteit is opgeslagen in de batterij van je telefoon, werkt deze niet. Evenzo, als er geen elektriciteit wordt opgeslagen in het batterijpakket van een EV, gaat het nergens heen. En net als bij een smartphone wordt de elektriciteit die is opgeslagen in de batterij van de EV verbruikt tijdens het gebruik van de auto. Die stroom moet je weer aanvullen door de accu van de auto op te laden.

Hoe laad je je smartphone op? Wel, je sluit hem natuurlijk aan. Maar in werkelijkheid gebruik je een oplader die de 120 volt wisselstroom (AC) die beschikbaar is uit een standaard stopcontact omzet in een stroom die je telefoon kan gebruiken om de batterij op te laden.

Die omzetting van vermogen in een vorm die het batterijpakket van een EV kan accepteren, is precies wat een laadstation voor elektrische voertuigen doet. Het neemt het type elektrische stroom dat in uw huis beschikbaar is - 120 volt of 240 volt wisselstroom - en zet deze om in een stroom die het EV-batterijsysteem kan accepteren.

Vergelijkbaar met die je ziet op parkeerterreinen van winkelcentrums en langs enkele grote snelwegen, gebruiken laadstations voor commerciële elektrische voertuigen veel hogere spanningen en kunnen ze dus batterijen veel sneller opladen dan een thuislaadstation. Ze zijn echter erg duur om te installeren. En zelfs als je het geld had om uit te geven aan een commercieel laadstation, is je elektrische systeem thuis en zelfs het elektriciteitsnet waar je huis zich bevindt misschien niet uitgerust om dat toe te staan.

 

4 ideeën voor verlichting in kleine badkamers Lokaal nieuws woensdag 18 mei 2022

4 ideeën voor verlichting in kleine badkamers

Het maakt niet uit hoe groot je badkamer is, verlichting is essentieel om een ​​helder en luchtig gevoel te creëren. En voor kleine badkamers zorgt het houden van de kleuren wit of licht ervoor dat de ruimte groter aanvoelt. Als het gaat om het verlichten van kleine badkamers, probeer dan creatief te zijn door armaturen te kiezen die de functionaliteit en esthetiek maximaliseren. Onthoud dat een goede elektrische installatie erg belangrijk is, vooral in badkamers waar de nabijheid van water speciale aandacht vereist. Om je op weg te helpen, hebben we in dit artikel vier ideeën voor verlichting in kleine badkamers genoemd!

Inbouwspots

Inbouwspots zwart zijn er in grote en kleine profielen, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor kleine badkamers omdat ze geen ruimte innemen. Het is allemaal weggewerkt in het plafond en kan worden gebruikt in de  douche-  en badruimtes. Als je ze toch in het bad gebruikt, zorg er dan voor dat het specifieke inbouwverlichting voor natte/vochtige zones is. Inbouwspots dimbaar  hebben een strakke, moderne uitstraling die perfect past bij je badkamerinrichting en nooit uit de mode raakt. Het is ook een uitstekende keuze voor smalle ruimtes en lage plafonds, omdat ze een hele kamer kunnen verlichten.

Kroonluchter

Een kroonluchter kan in een kleinere badkamer worden gebruikt, maar zorg ervoor dat je een klein armatuur kiest dat past bij de ruimte. Om een ​​kroonluchter op te hangen, heb je voldoende ruimte boven je hoofd nodig. Als je hoge of gewelfde plafonds hebt, raad ik zeker aan om dit soort verlichting te overwegen. Kleine hangers zijn een andere optie voor badkamers. We zouden ze echter niet aanbevelen omdat ze hoogte- en breedtevereisten hebben die veel ruimte in beslag nemen, waardoor ze onpraktisch zijn in een kleine badkamer. Bovendien mag je deze nergens in de buurt van een bad of douche gebruiken, omdat dit een elektrisch gevaar oplevert.

Spiegel

Een spiegel met een lichtbron is een fantastische manier om ruimte te besparen. Als een make-uplamp geen optie is in een kleine badkamer of met schuine plafonds, probeer dan een verlichte spiegel toe te voegen naast de spotjes badkamer. Deze spiegel- en verlichtingssets zijn er in verschillende soorten en maten, met ingebouwde LED lampjes die door middel van een aanraaksensor moeiteloos kunnen worden uitgeschakeld wanneer ze niet in gebruik zijn. LED's zijn ook fantastisch omdat ze energie besparen. Andere variaties zijn spiegels met achtergrondverlichting die zijn gemaakt met tl-buizen die achter de spiegel zijn bevestigd.

Laagjes

In het geval als je een kleine badkamer zonder raam hebt, is het aanbrengen van laagjes in je verlichting nog veel belangrijker. Laagverlichting, door potlampen te combineren met stripverlichting of verlichtingsarmaturen die niet veel ruimte innemen, is meestal een goed idee om een ​​licht en luchtig gevoel te creëren. Glazen douchedeuren of -behuizingen helpen ook om het licht vloeibaar te houden. Planten met weinig licht en pastelkleuren helpen de stemming te verlichten. Door extra spiegels en reflecterende oppervlakken toe te voegen, kan de ruimte ook groter lijken.

 

Bouwkundige keuring ja of nee? Lokaal nieuws woensdag 11 mei 2022

Bouwkundige keuring ja of nee?

Het voorbehoud voor uitvoeren van een bouwkundige keuring houdt in dat de koper, na overeenstemming bereikt te hebben, een bouwkundige keuring laat uitvoeren. Mochten uit deze keuring belangrijke zaken naar voren komen die de koop van de woning belemmeren, dan heeft de koper het recht om de koop kosteloos te ontbinden.

Wat is een bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring is een rapport dat opgesteld is door een onafhankelijk keuringsbureau, die de bouwkundige staat van een woning beoordeelt. In dit rapport worden de bouwkundige gebreken genoemd met de daarbij horende kostenpost om deze gebreken te herstellen.

Het is handig om je bouwkundige keuring uit te laten voeren door een erkend keurder, omdat:
• Een keurder weet wat de bouwkundige elementen van een woning zijn
• De keurder weet wat de staat van een woning is
• Hij/zij een rapport voor je kan opstellen met de eventuele herstel- en onderhoudskosten

Met een bouwtechnische keuring ben je zeker van de huidige staat van de woning. Je weet welk onderhoud direct en op termijn nodig is en je onderhandelingspositie is sterk bij het kopen of verkopen van je huis. Nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden en je het rapport hebt ontvangen, weet je precies wat de bouwkundige staat van de woning is. Je kunt de bouwkundige keuring bijvoorbeeld opnemen in je ontbindende voorwaarden. Zo kan je altijd nog terug als blijkt dat je droomhuis erg veel bouwkundige gebreken heeft.

Welke onderdelen van het huis worden geïnspecteerd?

Vaak wordt de vraag gesteld wat er wel of niet bij een bouwkundige keuring hoort. Dat ligt uiteraard aan de opdracht, maar over het algemeen wordt van het dak tot aan de kruipruimte geïnspecteerd. Dit is overigens alleen een visueel onderzoek. Technische installaties worden alleen geïnspecteerd aan de hand van de levensduur. Het Keuringshuis gaat bijvoorbeeld wel onder de kruipruimte, maar alleen als er al een kruipruimte is of als er al toegang tot onder de vloer is.

Ben je op zoek naar een partij die een bouwtechnische keuring voor je kan verzorgen? Kijk dan eens op de site van onze partner, Keuringshuis.nl of bel met ons via 088 200 2000.

Advies van onze makelaars

Heb je zelf al gebreken gevonden en wil je graag advies wat je hier mee kunt doen in de onderhandelingen? Vraag dan nu gratis aankoopadvies aan. Onze makelaars hebben inzicht in marktcijfers, geven je tips voor de onderhandelingen en kunnen inschatten hoe veel geïnteresseerden er zijn voor een woning. Ook kun je sparren met onze makelaars. Dit geeft je nog meer vertrouwen om de juiste beslissing te nemen.

Onze makelaars geven je graag advies over het kopen van je volgende droomhuis!

Wanneer voer je zo’n keuring uit?

Er kan voor gekozen worden de keuring te laten uitvoeren vóór het verstrijken van de wettelijke bedenktijd. Een andere mogelijkheid is dat de bouwkundige keuring binnen 17 dagen na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd wordt uitgevoerd. In dit geval wordt er afgesproken dat de overeenkomst kan worden ontbonden als het herstel van gebreken en direct noodzakelijk achterstallig onderhoud een bepaald afgesproken bedrag overschrijdt. Gemiddeld ligt dit bedrag rond de € 5.000 aan constructieve gebreken (bijvoorbeeld rotte kozijnen of een slecht dak).

Uiteraard is het ook mogelijk om een keuring in een eerder stadium uit te laten uitvoeren, zodat je voordat je de onderhandelingen begint weet waar je aan toe bent. Omdat een bouwkundige keuring al snel € 300 kost, is het zonde van je geld, wanneer je geen overeenstemming bereikt.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van schotelveren? Lokaal nieuws donderdag 21 april 2022

Waar moet je op letten bij de aanschaf van schotelveren?

Wil jij weten waar schotelveren voor gebruikt worden? Om te beginnen is het raadzaam om voor jouw bedrijf te kijken welke schotelveer het beste bij jouw toepassing past. Ze zijn ontworpen als kegelvormige veerringen die weerstand bieden bij het indrukken. Schotelveren laten een enorme kracht vrij bij een korte slag en worden daarom vaak gebruikt bij constructies met een beperkte ruimte, waar een grote druk nodig is. In dit artikel vertellen we waarvoor schotelveren worden ingezet en voor welke toepassingen je ze precies kunt gebruiken.

Waar worden schotelveren overal voor gebruikt?

Schotelveren worden vervaardigd uit hoogwaardig chroom-vanadiumverenstaal. Daardoor garandeert de toepassing van deze materialen een zeer hoge levensduur. Kies bij voorkeur voor een schotelveer die is gefabriceerd volgens de geldende DIN/EN-normen, want deze heeft tijdens de productie een gedegen kwaliteitscontrole ondergaan. Naast de lange levensduur biedt de schotelveer diverse voordelen, zoals een kleine opbouwhoogte. Bovendien zijn het aantal schotels en de wijze van montage variabel.

Wat is een schotelveer?

De schotelveer van Alcomex - één van Europa’s grootste veerproducten - omvat een gevormde schijf met een middengat, zodat deze over een as geplaatst kan worden. Door de gezette vorm kan de discus een verplaatsing in de axiale richting compenseren. De belasting van een schotelveer kan zowel wisselend als constant zijn. Zo is bij een constante belasting de toelaatbare belasting 70 procent hoger en de toelaatbare doorbuiging 60 procent groter dan bij wisselende belasting.

Waarom gebruikt men schotelveren?

Schotelveren zijn herkenbaar aan hun schotelvorm. Ze zijn daardoor bij uitstek geschikt om over een kleine veerweg grote kracht uit te oefenen. Daarnaast kunnen ze eenvoudig gestapeld ingebouwd worden, om zo grote krachten op te vangen met een kleine slaglengte. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om degressieve, lineaire of progressieve veerpakketten te fabriceren. Door de veerkolom kun je bij een tamelijk korte weg een hoge kracht creëren of de relatief kleine weg van een schotelveer juist groter maken.

Voor welke toepassingen gebruikt men schotelveren?

Met behulp van schotelveren is het mogelijk om krachten te absorberen in een kleine installatieruimte. Je kunt ze terugvinden in mechanische remsystemen, maar ook in machinale koppelingen en in systemen om bouten met voorspanning vast te zetten. Verder zijn ze terug te vinden in elektrische gereedschappen, pompen en machines.

Technische veren

Ben je voor jouw project op zoek naar een schotelveer? Wanneer je voor een specifieke toepassing de juiste veer wilt vinden, dan kun je de hulp inschakelen van ervaren bouwexperts. Zo geven de experts van toonaangevende fabrikanten een gedegen advies op maat, toegespitst op jouw situatie. Door al vanaf de start na te denken over de configuratie en de benodigde krachtspeling, kun je het tot een succes maken!

 

Waarom LED panelen gebruiken in je nieuwbouwhuis? Lokaal nieuws donderdag 31 maart 2022

Waarom LED panelen gebruiken in je nieuwbouwhuis?

We zijn ons allemaal meer bewust van het verlichten van ons huis en onze werkomgeving. We willen een ruimte voorzien van een zo energiezuinig en duurzaam mogelijke verlichting. Dit niet alleen omdat het bijdraagt ​​aan een beter milieu, maar ook omdat het ons kosten bespaart. In professionele omgevingen zoals kantoorpanden kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt ​​hoe je als ondernemer je pand op de meest zuinige en toch energiezuinige manier kunt verlichten. Ook in je nieuwbouwhuis zul je dat graag willen doen. Het antwoord op die vraag: LED panelen. Met deze blog leggen we de voordelen uit van het kiezen van een LED paneel .

Wat zijn LED panelen?

Laten we eerst eens kijken wat een LED paneel precies is. Een LED paneel is een plaat waarin meerdere LED lampen zijn verwerkt. Ze geven diffuus licht, wat betekent dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld. Bij een LED paneel kijk je niet direct in een LED lichtbron, wat bij andere lichtbronnen zoals LED armaturen of LED buizen vaak wel het geval is. Het diffuse licht heeft geen verblindende werking, wat ook zeker voordelig is.

Wat zijn de voordelen van LED panelen?

Wanneer je een ruimte in je nieuwbouwhuis vult met LED panelen, profiteer je van de voordelen. Dit zijn de pluspunten van LED panelen:

• Energiezuinig: je bespaart op energie en dus op energiekosten. LED panelen vervangen oude tl-bakken. Wanneer je ouderwetse tl-verlichting vervangt voor LED panelen, bespaar je maar liefst 75 procent op het energieverbruik.

• Lange levensduur: een LED paneel gaat jaren mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over frequente vervangingskosten. Er zijn panelen die een levensduur hebben van maar liefst 50 duizend uur.

• Hoge kwaliteit lichtopbrengst: de lichtopbrengst van de LED panelen is zeer goed. LED panelen zijn flikkervrij en hebben diffuus licht. Dit draagt ​​bij aan het concentratievermogen en je welzijn. Bij knipperende lampjes kan het voorkomen dat je sneller moe wordt, weinig concentratie hebt en zelfs hoofdpijn krijgt.

• Eenvoudig onderhoud: het onderhouden van een LED paneel is zeer eenvoudig. Als je het LED paneel wilt reinigen, hoef je alleen maar met een (vochtige) doek over het paneel te gaan. Doordat je dit eenvoudig zelf kunt doen, bespaar je op onderhouds- en schoonmaakkosten.

• Diverse formaten: LED panelen zijn er in allerlei maten, dus geschikt voor bijna elk systeemplafond! De standaard afmetingen zijn: 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm en 30×120 cm.

Waar worden LED panelen gebruikt?

LED panelen vind je vooral in professionele omgevingen. Denk aan kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen, winkels, tandarts- en huisartsenpraktijken, bibliotheken en bijna elke andere denkbare ruimte. Je raadt het al: LED panelen zijn bijna overal toepasbaar. Dit komt niet alleen door het aangename licht dat de panelen produceren, maar ook door de duurzaamheid en energiezuinigheid van het product. Ook het gebruik van LED panelen in huis wordt steeds populairder. Ze kunnen worden gebruikt om je garage of kelder te verlichten, maar ook je badkamer of keuken. Eigenlijk zouden ze kunnen passen in alle kamers in je nieuwbouwhuis in Utrecht!

 

Tips om je huis een moderne look te geven Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022

Tips om je huis een moderne look te geven

Heb je een heerlijk huis om in te wonen maar wil je je woning graag een moderne uitstraling meegeven? Dan zijn er tal van mogelijkheden om met wat kleine aanpassingen de stijl van je huis te moderniseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van moderne accessoires, het gebruik van moderne verlichting en armaturen of het gebruik van fotoprints op acrylglas. Door te spelen met diverse kleuren en fotoprints zorg je voor een moderne look. Zeker de fotoprints op acrylglas geven je woning een verrassende twist. Door het gebruik van acrylglas zorg je voor een luxe print aan de muur die eenvoudig is aan te passen aan je huidige woonstijl. Kleine aanpassingen dus voor een grote verandering.

Denk na over bepaalde eyecatchers

Wanneer je je huis een moderne uitstraling wilt geven is het verstandig om eerst na te denken over de eyecatchers in je woning. Vaak zijn dit de muren, de lampen en de vloerkleden. Deze elementen zijn eenvoudig te veranderen waardoor je woning direct een stuk moderner aanvoelt. Werk bijvoorbeeld met kleine lampjes en spotjes in plaats van grote lichtbronnen. Hierdoor kan je eenvoudiger met verlichting spelen en krijgt je woning een knussere en modernere uitstraling. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een vloerkleed in bijvoorbeeld de zithoek. Door gebruik te maken van een vloerkleed creëer je een samenhang tussen de meubels die in de betreffende hoek staan. Je zorgt op deze manier voor een soort 'eilandjes' en wanneer je hier moderne accessoires aan toe voegt zorg je ervoor dat je de woning direct een moderne en luxe uitstraling geeft. Wil je liever spelen met muurdecoratie? Denk dan eens aan het gebruik van fotoprints op acrylglas. Door het gebruik van acrylglas breng je een luxe twist aan in je woonkamer. Deze fotoprint vormt een echte eyecatcher en doordat de fotoprints beschikbaar zijn in alle soorten en maten is er altijd een geschikte fotoprint beschikbaar.

Fotoprint op acrylglas

Door fotoprints op acrylglas als muurdecoratie te gebruiken breng je direct diverse eyecatchers aan in je woning. Het acrylglas geeft de woning een luxe en moderne uitstraling doordat de fotoprints bestaan uit diverse lagen glas en aluminium. Hierdoor wordt een speciaal soort diepgang gecreëerd wat intense kleuren en vormen zal weergeven. Vrijwel elke foto kan op acrylglas worden geprint waarin elk detail perfect tot zijn recht zal komen. Hierdoor heb je de vrijheid om je eigen kleuren en stijlen in je woonkamer te hangen, maar je kan ook kiezen voor algemenere fotoprints. Één ding is zeker; je woning zal een moderne uitstraling krijgen en door de goede kwaliteit kan je lang van de fotoprints genieten.

Ben je dus op zoek naar tips & trucs om je woning een moderne uitstraling te geven? Kijk dan als eerste naar je lichtbronnen, vloerkleden en accessoires aan de muur. Door gebruik te maken van fotoprints op acrylglas geef je de woning niet alleen een moderne uitstraling, maar ook direct een luxe uiterlijk. De fotoprints op acrylglas zijn bestand tegen zonlicht, waardoor je ze op iedere plek in huis kan hangen. Dus of je ze nu in de woonkamer plaatst of in de slaapkamer, de fotoprints zullen een echte eyecatcher vormen.

 

Tips voor mooie muren in huis Lokaal nieuws dinsdag 22 maart 2022

Tips voor mooie muren in huis

Een nieuwbouwwoning is natuurlijk helemaal vanaf de basis in te richten. Dit maakt het dan ook leuk om te doen, want je kunt het vanaf het begin helemaal laten aansluiten bij jouw wensen. Belangrijk om over na te denken bij de inrichting van jouw nieuwbouwwoning, zijn de muren. De muren spelen namelijk een grote rol in je interieur en bepalen dan ook voor een groot deel hoe het eruit komt te zien. Hoe je mooie muren in huis kunt realiseren? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Wij zetten hieronder wat ideeën op een rij!

Verven

Een manier om jouw muur te pimpen, is door het te verven. Dit komt veel voor. Het is dan ook zeker iets om over na te denken. Als je ervoor kiest om je muren te verven, kun je natuurlijk veel kanten op. Er zijn talloze kleuren beschikbaar waar je uit kunt kiezen, waardoor je echt voor iets kunt kiezen dat bij je wensen past. Je kunt voor één kleur kiezen op verschillende muren, maar het kan ook een leuk effect hebben om juist voor meerdere kleuren in huis te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld één muur in een bepaalde kleur schilderen en de andere muur in een andere kleur.

Als je kiest voor het verven van je muren, kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen. Echter kan dit best lastig zijn als je hier geen ervaring mee hebt. Het gaat om de muren van je woning, dus het is wel belangrijk dat deze er straks mooi uit komen te zien. Als je dit zelf niet aandurft, kan het slim zijn om hier een specialist voor in te schakelen. Als je verzekerd wilt zijn van het mooiste resultaat, dan kan een schilder in Utrecht zoeken een aanrader zijn.

Behangen

Om mooie muren te realiseren in huis kan het ook een optie zijn om te kiezen voor behangen. Naast schilderen is dit ook een optie waar veel voor wordt gekozen. Dat is dan ook niet gek, want behang op je muren kan voor een fantastische uitstraling zorgen. Behang is verkrijgbaar in talloze soorten. Allerlei kleuren, stijlen en patronen: je kunt alle kanten op. Ook hierbij geldt dat het mogelijk is om je muren in je woonkamer bijvoorbeeld één kleur te geven, maar dat je er ook voor kunt kiezen om voor meerdere soorten behang te gaan.

Muurdecoratie

Ben je klaar met verven of behangen? Dan ben je al een goed eind op weg. Echter is het mogelijk dat je jouw muren nu nog wat saai vindt. Daarom kan het een goed idee zijn om je muren mooier te maken met behulp van muurdecoratie. Ook hierin heb je een ruime keuze. Muurdecoratie kun je hierdoor goed laten passen bij jouw eigen wensen, maar ook bij de stijl van je interieur. Bij muurdecoratie kun je aan verschillende dingen denken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een mooi schilderij, kunstwerk of fotolijstje. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Denk ook eens aan muurplanken, muurkastjes, posters of stickers.

Het is dus zeker mogelijk om mooie muren te creëren in huis. Als je hiermee aan de slag wilt gaan, kun je aan bovenstaande dingen denken. Muren zijn belangrijk in huis, dus des te fijner is het als deze er straks perfect uitzien.

 

Deze luchtverontreinigende stoffen komen vaak voor in je nieuwe huis Lokaal nieuws dinsdag 08 maart 2022

Deze luchtverontreinigende stoffen komen vaak voor in je nieuwe huis

Koop je een gloednieuw huis? Of verhuis je misschien naar een nieuw ontwikkeld complex? Wat de situatie ook is, er zijn luchtkwaliteitsfactoren waarmee je rekening moet houden voor dat frisse nieuwe huis. Soms maken we ons zoveel zorgen over de luchtkwaliteit buitenshuis dat we zelden nadenken over wat onze luchtkwaliteit binnenshuis zou kunnen verslechteren. In nieuwbouwwoningen zijn er helaas diverse stoffen die je lucht kunnen verontreinigen, wat je gelukkig kunt oplossen met behulp van een luchtreiniger slaapkamer . Onderstaand geven we je meer informatie over de luchtverontreinigende stoffen in nieuwe huizen!

Tapijt

Iedereen kent die geur van nieuw tapijt. Wat sommige mensen niet weten, is dat geur afkomstig is van een chemische stof die bekend staat als 4-fenylcyclohexeen (4-PCH), die wordt gebruikt in tapijt. In een studie uitgevoerd op dieren, leden degenen die enkele uren waren blootgesteld aan ernstige toxiciteit, waaronder de dood. Tijdens een inhalatieonderzoek van twee weken vertoonden degenen die zes uur per dag aan grote hoeveelheden werden blootgesteld, uitgebreide schade, waaronder spontane laesies. Hoewel het effect op mensen nog steeds wordt vastgesteld, zijn tapijten een veelvoorkomend probleem in nieuwbouwhuizen.

Bewerkt hout

Dit is een veelgebruikt materiaal dat in alle aspecten in nieuwbouwhuizen wordt gebruikt, van multiplex, spaanplaat en vezelplaat met gemiddelde dichtheid. Deze geperste houtproducten bevatten soms ureum-formaldehyde, dat formaldehyde gedurende een lange periode kan ontgassen. Formaldehyde is een bekend kankerverwekkend middel dat irritatie van de huid, ogen, neus en keel veroorzaakt. Ventileer daarom veel in je nieuwe woning als er bewerkt hout geplaatst is. Plaats ook een CO2 meter voor in huis om te checken of je genoeg ventileert.

Verf

Een nieuwe verflaag kan een kamer opvrolijken en irriterende stoffen zoals schimmel helpen verlichten. Maar wanneer verf nieuw wordt aangebracht, kan deze vluchtige organische stoffen in de lucht afgeven die schadelijk kunnen zijn. Acute blootstelling aan VOS van verf kan duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Afhankelijk van de beschikbare ventilatie, kan die nieuwe huisgeur ​​die je inademt in feite meer gezondheidsproblemen aan de luchtwegen veroorzaken dan verwacht. Probeer dit te voorkomen door een luchtreiniger te kopen op de site van Portaalcheck en ramen en deuren te openen in je huis nadat er geverfd is.

Kits

Van breeuwen tot voegmortels en mortels, deze materialen kunnen stuk voor stuk weekmakers bevatten die VOS in de binnenatmosfeer kunnen introduceren. De lucht in een gebouw bevat doorgaans 100 tot 1000 keer zoveel ftalaten als de buitenlucht. Hoewel het vergelijkbaar is met vloerlijm, kun je misschien niet veel doen met de keuze van kits die de huisontwikkelaar kiest, maar als je je bewust bent van deze mogelijke bron van luchtkwaliteitsproblemen, kun je dit mogelijk wel aangeven bij degene die gaat kitten in je nieuwbouwhuis.

Vloeren

Vloeren die zijn geïnstalleerd met een lijm kunnen hoge niveaus van VOS en semi-vluchtige organische stoffen (SVOS) introduceren. Hierdoor is er landelijk vaak regelgeving over de lijmsoorten die gebruikt kunnen worden om de luchtkwaliteit op peil te houden. Bepaalde vloertypes kunnen ook worden gecoat met een oppervlaktecoating die nog meer VOS afgeeft.

Verhuizen naar Utrecht wordt zo nóg leuker! Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Verhuizen naar Utrecht wordt zo nóg leuker!

Op naar Utrecht: een nieuwe periode in je leven. Tijd om te sorteren wat je achter wilt laten, weg wilt geven én wat je mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Maar, gaat dat allemaal in die bus passen? Als je ervaring hebt met verhuizen dan ben je vast bekend met de problemen rondom het huren van een verhuisbus. Waar? Hoeveel mag het kosten? Wat is de borgsom? En wat gebeurt er met eventuele schade aan de verhuisbus?

Die stress is totaal onnodig. Verhuizen - en het huren van een verhuisbus - kan echt een stuk leuker. In Utrecht hebben ze het slim bekeken. Daar zit autodelen namelijk flink in de lift. Een goedkopere, veiligere, en leukere manier voor het huren van een auto.

Een auto huren in Utrecht is zo gedaan, via bijvoorbeeld SnappCar. Het beste deelautoplatform van Nederland. Hier vind je duizenden deelauto’s: verhuisbusjes, elektrische auto’s, sportwagens, familiebusjes, oldtimers. De lijst is eindeloos.

Wat zijn de directe voordelen van het huren van een deelauto? Ten eerste is een bus huren veel goedkoper dan via een traditionele verhuurmaatschappij. Ten tweede ben je volledig verzekerd en draag je bij aan het klimaat.

Want autodelen zorgt ervoor dat er minder nieuwe auto’s nodig zijn. Je huurt eenvoudig een verhuisbus uit je buurt. Daarmee zorg je voor meer ruimte voor groen op straat, minder files (want minder nieuwe auto’s) én een afname van de CO2 uitstoot. Daarnaast komt het geld ten goede aan iemand in jouw buurt. Goed bezig dus!

Kies bij je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Utrecht via SnappCar. Gebruik de SnappCar app of huur een auto via je computer. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek het voordeel van autodelen.

Polyethyleen buizen voor ventilatiesystemen in nieuwbouwprojecten Lokaal nieuws woensdag 02 maart 2022

Polyethyleen buizen voor ventilatiesystemen in nieuwbouwprojecten

Bij de realisatie van industriële nieuwbouwprojecten worden vaak kunststof ventilatiesystemen ingebouwd. Een van de kunststoffen die hiervoor worden gebruikt is Polyethyleen. Polyethyleen is in verschillende halffabrikaat vormen te verkrijgen. Zo bestaat er Polyethyleen plaat , buis en staf. Voor de realisatie van kunststof ventilatiesystemen worden meestal Polyethyleen buizen inclusief de bijbehorende hulpstukken toegepast.

Wat is Polyethyleen?

Polyethyleen is een kristallijne thermoplastische kunststof die behoort tot de groep van de polyolefinen. Veelal wordt de afkorting HDPE gebruikt wat staat voor High Density Polyethyleen. Kenmerkend voor Polyethyleen is dat het geen vocht opneemt, een uitstekende elektrische isolatie heeft, taai en slagvast is en een hoge chemische bestendigheid heeft. HDPE kan gebruikt worden bij temperaturen tussen -30°C tot +80°C. Vanwege de uitstekende prijs – kwaliteit verhouding is Polyethyleen een van de meest toegepaste kunststoffen in de industrie.

Is Polyethyleen goed te bewerken?

Polyethyleen is uitstekend en zelfs op vele manieren te bewerken. Zo is HDPE te zagen, verspanend te bewerken en kun je het snijden via de water- en laserstraal techniek. Omdat Polyethyleen een apolair oppervlak heeft, is het bijna niet te verlijmen. Verbindingen tussen polyethyleen onderling worden meestal tot stand gebracht door middel van lastechnieken.

Polyethyleen buizen en hulpstukken ten behoeve van ventilatiesystemen

De bekende zwarte uitvoering van HDPE buis is resistent tegen zonlicht (UV-straling). Deze zwarte buizen zijn te verkrijgen in diameters tussen de 400 en 1400 mm. Het assortiment hulpstukken is zeer uitgebreid, zodat er eenvoudig en snel een compleet ventilatiesysteem kan worden gebouwd. Voorbeelden van deze hulpstukken zijn: bochten, broekstukken, dakdoorvoeren, regenkragen, buiseinden met rooster en terugslagkleppen. Alle benodigdheden om een compleet ventilatiesysteem te kunnen bouwen zijn te verkrijgen op vinkkunststoffen.nl.

Waar wordt Polyethyleen nog meer voor toegepast?

Het industriële segment is het toepassingsgebied waar Polyethyleen het meest wordt ingezet. Zo zijn de apparatenbouw, waterbehandeling en de voedingsmiddelenindustrie belangrijke segmenten. Maar Polyethyleen vindt ook zijn weg in toepassingen zoals viskwekerijen, opvangbakken en de orthopedie.

Kasteel de Haar genomineerd als mooiste kasteel van Nederland Lokaal nieuws maandag 24 januari 2022

Kasteel de Haar genomineerd als mooiste kasteel van Nederland

Kasteel de Haar maakt kans op de titel Allermooiste kasteel van Nederland.

Het Utrechtse Kasteel de Haar is een van de kanshebbers om de titel Allermooiste kasteel van Nederland in de wacht te slepen. De Nederlandse Kastelenstichting en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed gaan samen met de ANWB op zoek naar het mooiste kasteel van ons land. Kasteel de Haar is een van de vijftig genomineerden.

https://www.duic.nl/cultuur/kasteel-de-haar-in-utrecht-kanshebber-op-titel-allermooiste-kasteel-van-nederland/

Met deze tips kun je de juiste relaxstoel aanschaffen voor in je nieuwbouwhuis in Utrecht! Lokaal nieuws maandag 10 januari 2022

Met deze tips kun je de juiste relaxstoel aanschaffen voor in je nieuwbouwhuis in Utrecht!

Er zijn honderden verschillende stijlen van relaxstoelen beschikbaar en het kiezen van de beste is voor in je nieuwbouwhuis is niet altijd gemakkelijk. Een goede stoel moet een balans vinden tussen comfort, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht, maar met zoveel om over na te denken, waar begin je? Je wilt immers ook nog dat de fauteuil past bij de relaxbank die je al hebt gekocht voor in het interieur van je nieuwe woning in Utrecht. De onderstaande tips helpen je zeker om de juiste relaxstoel aan te schaffen!

Gebruik

Ben je op zoek naar een knusse relaxstoel voor in je leeshoek waar je urenlang kunt wegkruipen met een goed boek? Wat dacht je van een paar moderne stoelen voor je kantoor waar je informeel kunt vergaderen met klanten? Een converteerbare stoel nodig die geschikt is voor bezoekende vrienden en familie? Of misschien wil je gewoon een mooi stuk voor je slaapkamer waar je 's ochtends koffie kunt drinken voordat je de dag begint? Als je nadenkt over hoe je je stoel wilt gebruiken, kun je bepalen welke functies je nieuwe relaxfauteuil moet hebben, wat de keuze zal vergemakkelijken.

Inspiratie

Voordat je begint met winkelen, raden we je aan een duidelijker beeld te krijgen van de stijl van de relaxstoel die bij je interieur past. De beste manier om dit te doen is met een beetje onderzoek. Als het gaat om inspiratie voor interieurs, is internet een uitstekende bron. Bekijk inspirerende foto's van je favoriete decor op sites als Pinterest en beoordeel vervolgens je huidige interieurstijl. Overweeg ook welke stoelontwerpen, kleuren en materialen bij je huis passen. Als je geïnspireerd bent geraakt, zul je weten hoe je relax- of sta op stoel er uit moeten komen te zien.

Kleur

Als het op decor aankomt, is er niets persoonlijker dan de kleurkeuze. De meesten van ons hebben kleuren waar we door worden aangetrokken, maar het is van cruciaal belang om na te denken over hoe de tint van je relaxstoel zal passen bij de rest van je inrichting. Dat wil desondanks niet zeggen dat je bijpassende gordijnen, tapijt en banken moet kopen. Contrasterende kleuren kunnen een ruimte namelijk levendiger maken. Om er echter zeker van te zijn dat je een stoel krijgt waar je van houdt, moet je rekening houden met de sfeer die je in je kamer wilt creëren.

Ruimte

Als je eenmaal de perfecte kamer in je nieuwbouwwoning in Utrecht voor je relaxstoel hebt bepaald, moet je de indeling opmaken en opmeten. Het maakt niet uit hoe mooi of comfortabel je stoel eruit ziet als hij niet in de kamer past. Om de maximale maat van je nieuwe relaxfauteuil te vinden, meet je de lengte en breedte van je ruimte, rekening houdend met vrije ruimte rond de voorkant van de stoel om voetverkeer mogelijk te maken. Als je een relaxstoel koopt, vergeet dan niet uit te zoeken hoe groot deze is als deze volledig is uitgeschoven.

 

De beste badkamertrends van 2022 Lokaal nieuws maandag 03 januari 2022

De beste badkamertrends van 2022

Het hebben van een prachtig ontworpen, stijlvolle badkamer kan het verschil maken in je leven - het is tenslotte een van de eerste en laatste plaatsen waar je elke dag naartoe gaat. Door badkamertrends te ontdekken, kun je kiezen welke kamerstijl het beste bij jou en je huis past. Je wilt immers ook de schoenentrends weten zodat je Hogan schoenen kunt kopen voor volgend jaar, wat tevens het geval is als je in 2022 een huis gaat bouwen in Utrecht. In je nieuwbouwwoning komt natuurlijk een badkamer, wat je kunt ontwerpen met behulp van de onderstaande tips en de producten van een sanitairwinkel .

Oud messing

Bij het uitwerken van het plannen van een badkamer kunnen afwerkingen vaak worden achtergelaten tot het einde van het project. Ze hebben zelfs zo'n impact op de algehele look en feel van de ruimte dat ze vanaf het begin een belangrijke overweging zouden moeten zijn. Op het gebied van badkamertrends is er één grote uitblinker: oud messing. Dit is een van de grootste trends op het gebied van materialen in woningen geworden in de afgelopen jaren. Het voegt direct warmte toe aan een minimalistisch ontwerp en biedt ook het perfecte contrast voor betegelde badkamers, terwijl het ook nog goed gecombineerd kan worden met marmer.

Ronde vormen

Harde, scherpe lijnen zullen worden vervangen door vloeiendere rondingen en silhouetten terwijl we een meer organische en minder grimmige aantrekkingskracht in interieurs zoeken. We omarmen de natuur in de vorm van ruwe, organische oppervlakken en producten. Dit zal worden aangetoond door het toegenomen gebruik van 100% natuurlijke materialen, van natuurstenen werkbladen tot duurzame vloeren en zelfs kasten. Daarnaast wordt alles over het algemeen ook minder hoekig. We zien steeds zachtere vloeiende lijnen in badkamers, wat te maken heeft met het creëren van meer uitnodigende interieurs. Ronde vormen zie je in badkamers bijvoorbeeld in de spiegels en baden.

Industriële details

Net zo populair als natuurlijke kleuren, materialen en texturen in badkamertrends voor 2022, wordt voorspeld dat industriële detaillering sterk zal worden. Crittal-douchedeuren en zichtbaar leidingwerk zijn twee van de manieren waarop dit het meest wordt gebruikt in huis. Een zwart frame past bovendien goed bij een matzwarte douchekraan en een regendouche, wat zal zorgen voor industriële details in de badkamer. Interne glaspanelen en een laagdrempelige bak maken dit een prachtige combinatie. Als alternatief kan een Smart Design vouwdeur of enkele taatsdeur de industriële look geven, maar ook de perfecte illusie van ruimte creëren in een compacte badkamer.

Zwart-wit

Wanneer je overweegt hoe je de ruimte moet ontwerpen, staat zwart-wit nooit op de lijst met dingen die je nooit zou moeten doen bij het kiezen van een badkamer. Er is een goede reden waarom deze trend steeds weer terug komt. Een klassiek zwart of wit vrijstaand bad zal nooit uit de mode raken, terwijl een eenvoudig monochroom kleurenpalet strak en verfijnd is. Het dateert ook niet zo snel als veel van de nieuwste kleurentrends. Zwart-wit is een van de gemakkelijkste looks om effectief te creëren, maar het is ook gemakkelijk om mee te leven en aan te passen aan je smaak.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden