Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Wolvenplein Levenslang Genieten

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het bolwerk aan de Singel staat de oudste cellulaire gevangenis van ons land, een tastbaar stuk geschiedenis van Utrecht en een rijksmonumentaal complex. De hoge stenen ommuring langs het water is nu nog een weerbarstige afspiegeling van de isolatie van gevangenen.

Misschien lijkt het of de tijd hier stil heeft gestaan, maar alles is in beweging. Het leven laat zich hier niet meer vangen, nieuwe levendigheid geeft het complex een waardevolle plek in de stad. De poort wordt wagenwijd opengezet, de muur voorzien van doorkijkjes, om contact te maken met de buurt én nieuwgierig te maken. Resocialisatie, wordt een plek voor socialisatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wolvenplein Levenslang Genieten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Type woningen
Appartement, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden