Wolvenplein Levenslang Genieten

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het bolwerk aan de Singel staat de oudste cellulaire gevangenis van ons land, een tastbaar stuk geschiedenis en een rijksmonumentaal complex. Op deze markante plek in het historische centrum van Utrecht ontstaat een nieuwe levendige inclusieve buurt met plek voor ontmoeting, wonen, werken, horeca en cultuur. Het intrigerende gevangeniscomplex is niet langer een huis van bewaring maar een huis van beleving.

In en om het eigenzinnige monument komt een stedelijke mix van koop- en huurwoningen, bedrijfs- en atelierruimten, stadshotel, buurtruimte en een openbare wandelroute door de voormalige luchtplaatsen én buiten de muur om. Het voorplein wordt autoluw, de binnenhoven vergroend en het complex wordt gerestaureerd en verduurzaamd. Heden en verleden komen samen, rust en reuring gaan hand in hand.

Wil je op de hoogte blijven van wat er op Wolvenplein gebeurt en wanneer de verkoop zal starten van de koopwoningen? Meld je dan aan als belangstellende en we houden je op de hoogte zodra de poort geopend zal worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wolvenplein Levenslang Genieten
Type woningen
Appartement, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden