Jaarbeurs

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Jaarbeurs heeft begin december het nieuwe ontwerp gepresenteerd waarbij het gebied omgetoverd moet worden tot een nieuwe wijk met beurshallen, kantoren, woningen, horeca, een stadspark en concertgebouw. De Jaarbeurs organiseert voor het eerst een openbare bijeenkomst over de plannen.

300 miljoen euro is er vrijgemaakt voor een totaal nieuw Jaarbeursdistrict. Het ambitieuze plan maakt van Jaarbeurs een compleet nieuwe wijk waar leven, wonen en werken samen moet komen. Daarmee wordt het gebied veel meer dan slechts een aantal beurshallen.

Duizenden woningen, een groot stadspark op het dak van de Jaarbeurs, een grote concerthal om te concurreren met de Ahoy, meerdere hotels, het zou allemaal kunnen in het gebied. Het Masterplan ligt er, nu wil Jaarbeurs het verder gaan uitwerken en het plan aan het publiek verder uitleggen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Jaarbeurs
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden