Park Avenue

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder. De verdeling van de woningen is als volgt;

*Begane grondwoning met entresol (ca. 80 m2) vanaf € 335.000,- v.o.n.
*Begane grond Loft woning (ca. 130m2) vanaf € 505.000,- v.o.n.
*Hoekappartement (ca. 130 m2) vanaf € 595.000,- v.o.n.
*Tussenappartement (ca. 93 m2) vanaf € 392.500,- v.o.n.
*Tussenappartement XL (ca. 123 m2) vanaf € 560.000,- v.o.n.
*Hoekpenthouse met entresol (ca. 191 m2) vanaf € 899.500,- v.o.n.
*Tussenpenthouse (ca. 140 m2) vanaf € 799.500,- v.o.n.

Benieuwd naar de indelingen van de plattegronden? Bekijk hier de concept plattegronden per woningtype.

Alle bovenstaande prijzen zijn vrij op naam prijzen exclusief een parkeerplaats. De waarde van een parkeerplaats bedraagt € 25.000,-. Bent u benieuwd waar deze woningen zich in het gebouw bevinden? Bekijk hier de verkavelingstekening.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Park Avenue gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel.

De Planning
Op donderdag 7 mei 2020 start 's avonds om 20:00 uur de PreSale van Park Avenue. De verwachting is dat Park Avenue na de PreSale periode omstreeks Juni van 2020 in verkoop zal gaan. De verwachte oplevering van Park Avenue is Q4 van 2021.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 0,95%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35% Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan hier aan en we houden u op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Avenue
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
55
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden