Park Avenue

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht
Actueel aanbod

€ 335.000,- tot € 914.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 207m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder. De verdeling van de woningen is als volgt;

*Lofts (ca. 77 m2) vanaf € 335.000,- v.o.n.
*Parklofts (ca. 78 m2 tot ca. 152 m2) vanaf € 350.000,- v.o.n.
*Hoekappartementen (ca. 116 m2 tot ca. 128 m2) vanaf € 595.000,- v.o.n.
*Tussenappartement (ca. 89 m2 tot 96 m2) vanaf € 392.500,- v.o.n.
*Tussenappartement XL (ca. 115 m2 tot ca. 133 m2) vanaf € 560.000,- v.o.n.
*Hoekpenthouses met entresol (ca. 191 m2) vanaf € 899.500,- v.o.n.
*Tussenpenthouses (ca. 140 m2) vanaf € 799.500,- v.o.n.

Benieuwd naar de indelingen van de plattegronden? Bekijk hier de verkooptekeningen.

Alle bovenstaande prijzen zijn vrij op naam prijzen exclusief een parkeerplaats. De waarde van een parkeerplaats bedraagt € 25.000,-. Bent u benieuwd waar deze woningen zich in het gebouw bevinden? Bekijk hier de verkavelingstekening.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Parkeren in Park Avenue is meer dan even een ondergrondse parkeergarage in- en uitrijden. Omdat de ruimte schaars is, wordt er gebruik gemaakt van een parkeerliftsysteem. Hieronder legt Car Parkers Nederland uit hoe dat in z’n werk gaat.

''De eenvoudigste manier om parkeercapaciteit te verdubbelen, is om auto’s boven elkaar te stapelen en dat is precies wat we met een semiautomatisch parkeersysteem in Park Avenue gaan doen. Het systeem staat in een parkeerput. De eerste gebruiker rijdt op een platform, de tweede gebruiker laat het platform stijgen en parkeert eronder. Als de bovenste gebruiker wilt uitparkeren, kan hij het systeem laten dalen. Zodoende zijn beide parkeerplaatsen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Dit parkeersysteem is van het Duitse bedrijf WÖHR en wordt wereldwijd toegepast. Car Parkers is ruim 25 jaar de vertrouwde partner van WÖHR in Nederland''.

Bekijk hier ook de video met daarin het parkeersysteem uitgelegd.

De Planning
Op donderdag 7 mei 2020 start 's avonds om 20:00 uur de PreSale van Park Avenue. De verwachting is dat Park Avenue na de PreSale periode omstreeks Juni van 2020 in verkoop zal gaan. De verwachte oplevering van Park Avenue is Q4 van 2021.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,25%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,65% Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan hier aan en we houden u op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Avenue
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 55 beschikbaar
Prijs
€ 335.000,- tot € 914.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden