Galaxy Tower

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Galaxy Tower: appartementen boven het Jaarbeurshotel!

Boven het hotel zijn 330 vrije sector huur appartementen gepland met verschillende maten; van kleine studios tot penthouses. De kelder is voorzien van parkeergelegenheid. De woontoren is nog volop in ontwikkeling, er is nog geen indeling beschikbaar.

Op de kop van het Jaarbeursterrein wil Amrâth Hotels een 4-sterren hotel bouwen met zo'n 250 kamers en circa 350 woningen.
Boven het hotel komen 22 verdiepingen met appartementen. De huurwoningen zijn gevarieerd in opzet en maatvoering. Er komen studio's, appartementen en bovenin penthouses. De bewoners kunnen gebruik maken van de hotelfaciliteiten zoals de fitness en wellnessruimte. In de kelder van het gebouw komt een parkeerfaciliteit voor de bewoners. Voor het parkeren van bezoekers van het hotel en de woningen wordt gebruik gemaakt van de Jaarbeurspleingarage. De krappe Utrechtse hotelmarkt, de internationale aantrekkelijkheid van het stationsgebied en de locatie van dit nieuwe hotel zo vlak naast de Jaarbeurs en met kantoren omringd, maken het hotel uiterst geschikt voor de zakelijke markt.

Ligging:
Het complex ligt aan het Jaarbeursplein, aan de zogenoemde Centrumboulevard, de entree naar de Jaarbeurs en tegenover het Beatrixgebouw en het Centraal Station. Het stadscentrum en parkeergelegenheid zijn op loopafstand.

Planning:
Start bouw wordt in het eerste kwartaal 2018 verwacht. Indien alles volgens planning verloopt, zullen het hotel en de woningen eind 2020 worden opgeleverd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Galaxy Tower

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden