Art Royale

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 998.000,- tot € 1.570.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
175 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
6 - 9

Over dit project

WELKOM IN ART ROYALE | Aan het Philipsdaalderhof, gelegen in de nieuwe wijk Leeuwesteyn in Utrecht, verrijst een bijzonder groen nieuwbouwplan: Art Royale! Hier komen zeven statige en luxueuze stadsvilla’s (3 vrijstaand en vier geschakeld) vormgegeven in de rijke art deco stijl, met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal en een nieuw aan te leggen park als achtertuin. In Art Royale wordt het duurzaam, stijlvol en comfortabel wonen, met alle voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum om de hoek en de Utrechtse binnenstad op 10 minuten fietsafstand.

In Art Royale zien we je toekomstige thuis als een kunstwerk. De gevels als een sculptuur die we vormen naar jouw wensen. Gaat je voorkeur uit naar drie woonlagen, of kies je voor extra ruimte met een vierde woonlaag? De plattegronden zijn hierbij als een canvas, in te delen naar wat jij nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld werken aan huis, of wil je je woning graag delen met je ouders? Heb je veel slaapkamers nodig of kies je juist voor een open loftruimte? Het palet aan keuzes is rijk in Art Royale! We helpen je graag bij die keuzes. Zo geniet je in Art Royale zorgeloos van alle voordelen van nieuwbouw, met optimale vrijheid om jouw droomhuis te creëren.

In het ontwerp is het groen onderdeel van het geheel. De stadsvilla’s zijn dan ook van binnen én van
buiten royaal groen en duurzaam ten top. En bij Art Royale gaan we op het gebied van duurzaamheid net even dat stapje verder.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Art Royale
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
9 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 998.000,- tot € 1.570.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden