Rotsoord 7

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Rotsoord7 = Anders Wonen

Interesse? Schrijf je dan in op de projectwebsite ROTSOORD7.NL

In Rotsoord7 woon je in een karakteristiek industrieel gebouw aan het water. Op een dynamische plek waar historie, monumentale en moderne architectuur en creativiteit samenkomen. Een omgeving waar volop ruimte is om te ontmoeten en te ontspannen aan de kade of in het groen.

Een plek waar geschiedenis en toekomst elkaar ontmoeten. 54 koop- en huurappartementen die vorm geven aan jouw unieke woonwens.
Rijke historie en nijverheid maken plaats voor een duurzaam, eigenzinnig gebouw met een industrieel karakter. Hier woon je anders dan anders. Laat je verleiden door terrasjes aan het water. Ontspan tussen het groen onder de spanten van een oud pakhuis. Picknick met vrienden in het park. Je woont in dé creatieve hotspots van Utrecht.

Prognose start verkoop is Q2- 2024

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rotsoord 7
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden