Huren aan de Oudegracht

Utrecht - Utrecht
Archief

€ 1.345,- p.m. tot € 1.645,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
38 - 51m2
Inhoud
98 - 132m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Huren aan de Oudegracht 100% VERHUURD

In hét middelpunt van winkelend Utrecht, op de hoek waar de Oudegracht de culinaire hoofdstraat van Utrecht; de Drieharingstraat kruist, vind je achter de door Gerrit Rietveld ontworpen gevel, 7 compleet nieuwe appartementen verhuld in een statisch en monumentaal pand.

Dit prachtige monumentale pand is gelegen in het historische hart van Utrecht direct aan de sfeervolle Oudegracht. Omgeven door alle grote winkelstraten van Utrecht en tal van horecagelegenheden, is deze locatie één van de beste locaties in de stad. Kan jij je al voorstellen dat je hier na het winkelen nog even lekker op een terras en drankje drinkt en daarna direct je nieuwe thuis instapt? Dat kan, in één van deze 7 nieuw gerealiseerde huurappartementen in hartje Utrecht!

Wat dit project nog unieker maakt is dat het zeer duurzame appartementen zijn, die voldoen aan het meest recente bouwbesluit. Dat betekent historisch wonen met moderne standaarden.

De appartementen hebben een oppervlakte van ca. 38 tot ca. 56 m² en worden volledig gestoffeerd opgeleverd, voorzien van PVC-vloer, gesausd glasvezelbehang, keuken met inbouwapparatuur en zelfs de wasmachine en wasdroger zijn al geplaatst! Je hoeft alleen nog je eigen meubels mee te nemen en je bent klaar om te wonen.

Naast de bruisende omgeving met winkels en restaurants, zijn alle voorzieningen op korte loopafstand te vinden. Of het nou de Albert Heijn op de Voorstraat of de Jumbo in Hoog Catharijne is, langer dan 5 minuten ben je niet onderweg voor de dagelijkse boodschappen. Ook Utrecht Centraal is met 5 minuten lopen te bereiken, je hebt dus geen fiets of auto nodig als je woont op een locatie zoals deze. En.....binnen 1 minuut sta je gewoon op het Vredenburg!

Let op! De beelden zijn artist impressions en dienen derhalve ter beeldvorming. Dit kunnen beelden van andere of vergelijkbare appartementen zijn.

Het project is nog in aanbouw en derhalve kunnen we nog niet direct een bezichtiging inplannen. Neem contact op met Beumer Nieuwbouw voor meer informatie over de verhuurprocedure, voorwaarden en om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent de verhuur van deze appartementen.

Huurvoorwaarden:
-Huurtermijn van minimaal 12 maanden, vervolgens onbepaalde tijd;
-Er wordt een inkomenseis gesteld van ca. 3,5x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dienen te verdienen. Alleen in overleg met de verhuurder wordt hier van afgeweken.
-Woningdelers niet toegestaan;
-Huurder is zelfstandig contractant bij de nutsbedrijven t.b.v. warmte, water en elektra;
-Waarborgsom van minimaal 1 maand, hogere waarborgsom afhankelijk van het dossier;
-Wanneer je zelfstandig ondernemer bent dan dien je onder andere minimaal 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel en dit moet je kunnen aantonen met winst-/ en verliesrekeningen. Het stellen van een waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur maakt dan deel uit van het huren van de woning;
-Huren is onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren aan de Oudegracht
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.345,- tot € 1.645,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden