Pact12

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 720.000,- tot € 820.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 179m2
Kaveloppervlak
94 - 127m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

NU IN VERKOOP!

Welcome in Pact12. Het nieuwste plan binnen de Utrechtse woonwijk Leeuwesteyn. Bij de entree van deze hippe wijk, aan de westkant van het Amsterdam Rijnkanaal, wordt een twaalftal stoere stadswoningen gerealiseerd rondom een heerlijk groene binnentuin. Je woont hier lekker ruim en modern op een levendige plek die lekker stads aanvoelt. En natuurlijk is jouw woning energieneutraal, wat enorm scheelt in je maandlasten! Begint het al te kriebelen? Meld je nu vast aan als geïnteresseerde, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De 12 energieneutrale stadswoningen van Pact 12 liggen aan de Braspenninghof en de Rijderhof. Deze stoere rij in Art Deco-stijl vormt een ‘pact’ binnen een groter geheel. Tegelijkertijd heeft elke woning een eigen gezicht dankzij variatie en kleur in metselwerk, daklijnen en details. Er zijn twee woningtypes welke verschillen in woonoppervlak. De woningen aan de Braspenninghof hebben een woonoppervlakte tussen de 137 en de 152 m², de woningen aan het Rijderhof een woonoppervlakte tussen de 171 en 179 m².

Alle woningen hebben een lichte tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren in de grote pui en een keuken aan de straatzijde. De heerlijke tuin ligt op het zuiden of het westen en is voorzien van een berging en groene erfafscheidingen. Op de eerste verdieping vind je drie fijne slaapkamers en een badkamer compleet met luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. De tweede verdieping deel je in zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld met een of twee extra (slaap)kamers, een 2e badkamer of een heerlijk dakterras.

De verkoop van de woningen is gestart! Wil jij hier wonen? Bekijk dan via onze interactieve kaart de beschikbare woningen en schrijf je vervolgens in voor jouw favoriete woning met je persoonlijke account. Nog geen account? Meld je aan via de knop INSCHRIJVEN.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pact12
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 720.000,- tot € 820.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden