Zuidkant

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Archief

€ 1.740,- p.m. tot € 2.240,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 111m2
Inhoud
210 - 289m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

100% VERHUURD!

Het project ZUIDKANT
In de waterrijke Utrechtse wijk West wordt binnenkort gestart met de verhuur van ZUIDKANT: 28 royale appartementen met een zonnige zuidligging direct aan het Merwedekanaal. Via de doorgaande fietsroute, die door de groenstrook tussen het kanaal en ZUIDKANT loopt, fiets je net zo snel de stad in als richting het stedelijke groen van bijvoorbeeld de Vecht. De nabijheid van de belangrijkste uitvalswegen maakt je zo mogelijk nóg flexibeler.

Het complex
ZUIDKANT heeft een royale hoofdingang met trappenhuis en lift. Naast de entree is plek voor de fiets en op loopafstand vind je parkeergelegenheid voor de auto. Elke appartement beschikt over een eigen ruime berging in de kelder. Daarnaast geniet je in ZUIDKANT ook nog eens van de op het zuiden gelegen gemeenschappelijke tuin met wederom het heerlijke onbelemmerde uitzicht over het water.

De appartementen
Alle appartementen zijn op het zuiden én in de breedte georiënteerd. Door dit ontwerp van Centrum Architecten profiteren alle appartementen maximaal van de zonnige ligging en de buitengewone hoeveelheid lichtinval. Elk appartement heeft een zeer royaal balkon over de volle breedte van de woning en daarmee een buitenruimte van 19 m2 of meer. Door de grote raampartijen geniet je van vanuit je woonkamer én beide slaapkamers van weidse uitzichten over groen en water.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, afgewerkte PVC vloer, complete badkamers met luxe sanitair en een keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur.

Duurzaam en gasloos
ZUIDKANT wordt uiteraard duurzaam gebouwd. De appartementen zijn volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp. Het dak van ZUIDKANT leent zich bijzonder goed voor de te plaatsen zonnepanelen. In de appartementen wordt een gebalanceerd en energiezuinig warmteterugwin-ventilatiesysteem (WTW) toegepast, waardoor het niet langer noodzakelijk is om ramen of deuren te openen om de binnenlucht te verversen. Door de keuze voor duurzame materialen zijn de appartementen onderhoudsarm.

De omgeving
ZUIDKANT wordt omgeven door water en groen en dat is karakteriserend voor de hele wijk West. Het brede Merwedekanaal, het levendige stadsstrand SOIA en de speelse kades van het Muntkwartier worden afgewisseld door groen van o.a. het Majellapark en Park Oog en Al. De locatie en de bereikbaarheid van de royale ZUIDKANT-appartementen zijn ideaal. Je fietst bijvoorbeeld in 9 minuten van ZUIDKANT naar Utrecht CS, of je maakt gebruik van de diverse busverbindingen naar het Utrechtse stadshart. Door de ontwikkeling van Leidsche Rijn krijgt West steeds meer een centrale functie. Via o.a. de spectaculaire Dafne Schippers fietsbrug is het nieuwe stadscentrum en treinstation Leidsche Rijn in 10 minuten te bereiken. Daarnaast is ZUIDKANT gesitueerd nabij alle belangrijke uitvalswegen.

Diverse sportverenigingen en scholen hebben een plek gevonden in de wijk, net als horeca, winkelcentra, buurtwinkels, supermarkten, theaters en bioscopen. Daarnaast vind je ook flexibele kantoorruimte en vergaderfaciliteiten in deze wijk.

Kies je voor ZUIDKANT, dan kies je voor wonen in Utrecht aan het water.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidkant
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 28 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.740,- tot € 2.240,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden