Kloostergaerde

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Over dit project

Voor het project KloosterGaerde, gelegen aan de Rijksstraatweg in Utrecht, is een plan bij de gemeente Utrecht ingediend voor de ontwikkeling van vier nieuwe duurzame vrijstaande woningen en uitbreiding van het Kloosterpark.

Door de herinrichting van het huidige perceel ontstaat de kans om het Kloosterpark uit te breiden en zo een stuk openbaar groen toe te voegen aan de buurt. Het park krijgt een brede ingang aan de Rijksstraatweg die het groen tussen de Leidsche Rijn en het Kloosterpark met elkaar zal verbinden. Bovendien maken de verouderde woningen plaats voor duurzame nieuwbouwwoningen.

Dit plan wordt de komende periode nader onderzocht en uitgewerkt door de gemeente en de initiatiefnemer, waarbij de omwonenden worden betrokken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloostergaerde
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden