Cobana & Coco - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 1.110.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 155m2
Inhoud
150 - 250m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

VERKOOP GESTART! Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl


Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden, samenwonenden en zelfs gezinnen.
Iedereen vindt hier een optimale woning. Geniet van het uitzicht op de groene binnentuin of kijk uit op de levendige straat.
Drink een heerlijke koffie op je eigen grote balkon of ontspan in je eigen tuin. Alles is mogelijk in woongebouw Cobana van deelplan Nicoya.

Laat je verleiden door de 2 ruime maisonnettes of 50 luxe appartementen in Cobana! Dit bijzondere woonblok wordt gekenmerkt door diversiteit. Je vindt hier karakteristieke maisonnettes, 2 en 3 kamerappartementen en luxe penthouses.

Perfecte woningen voor verschillende typen huishoudens. Van starters tot gezinnen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, dus jij hebt nooit meer last van koude voeten in de winter. Vanuit je woning heb je uitzicht op de prachtige binnentuin. Zo ervaar je de luxe van een groene omgeving, maar met de stad naast je deur.

Een aantal appartementen hebben het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cobana & Coco - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
32 van 54 beschikbaar
Prijs
€ 430.000,- tot € 1.110.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden