Terug naar Project

Ducato - Herenhuis (traditioneel)

Aan de Dukaatlaan komen 12 traditionele herenhuizen met 3 volledige woonlagen en circa 158 m2 woonoppervlakte. Door de rijk gedetailleerde Art Deco stijl, de verschillende steenkleuren en dakvormen heb je de keuze uit 4 verschillende typen woningen. De indeling achter de charmante gevels is gelijk en overal zijn de ramen groot en hoog, zodat je lekker veel licht in huis hebt en mooi uitkijkt.

Parkeer je auto straks in de garage en loop via de binnentuin naar je achterdeur. De grote woonkamer met open keuken biedt vrij zicht op de binnentuin. Zet de deur lekker open en laat de zon maar binnenkomen. De tuinen liggen op het westen of zuiden, ideaal! Op de verdieping zijn 4 riante slaapkamers, waarvan 1 type met openslaande deuren en Frans balkon. Je hebt ook nog een grote overloop op de 2e verdieping. Maak je hier een fijne werk- of studieplek?n grote overloop op de 2e verdieping. Maak je hier een fijne werk- of studieplek?

-Woonoppervlakte circa 158 m²
-Kaveloppervlakte circa 102 - 118 m²
-Tuin op het westen of zuiden
-Unieke gezamenlijke binnentuin met buurtkas
-4 slaapkamers
-Privéparkeerplaats en berging in de garage onder de Poortwoningen
-Vloerverwarming en vloerkoeling middels pvt-panelen en warmtepomp. De overeenkomst van het energiesysteem betreft een huurovereenkomst en er is een mogelijkheid tot afkoop.
-Inclusief sanitair en tegelwerk
-Inclusief keukencheque van € 12.100,- incl. btw.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 795.000,-
Kavel 105 m2 tot 118 m2
Woonoppervlakte vanaf 159 m2
Voorzieningen
Parkeren Overdekte parkeerplaats
Tuin Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden
Eigendom Volle eigendom
Verwarming PVT-warmtepomp