Terug naar Project

De Linde

De 11 bijzondere vrijesector eengezinswoningen grenzen aan de hoger gelegen binnentuin. Extra bijzonder, want hierdoor heb je op de eerste verdieping toegang tot jouw tuin. De ruime woningen hebben een oppervlakte van circa 125 m2 en zijn onder te verdelen in twee types.

Deze ruime vrije sector eengezinswoningen hebben een fijne leefkeuken op de begane grond voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Hier kun je gemakkelijk met de hele familie ’s ochtends ontbijten! Op de eerste verdieping vind je de ruime woonkamer met toegang tot jouw tuin. ’s Middags eet je hier heerlijk een broodje in de zon, terwijl de kinderen buitenspelen. Aan de voorzijde heb je een enorme ruimte voor bijvoorbeeld een aparte werk- of speelhoek! Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer met luxe sanitair (extra toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel met ledverlichting).

De woningen aan de Kattenkruidweg hebben een fijne voortuin. Hier kun je heerlijk genieten van de avondzon! De woningen aan de Kruidnagelweg hebben geen eigen voortuin. Wél is er een groene wadi voor de deur waar kinderen fijn kunnen spelen.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.
Woonoppervlakte 124 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
3 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
4 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
5 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
7 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
10 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
41 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
42 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
43 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
45 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar
47 - - 124 m2 - - Nog niet beschikbaar