Parkzijde (Hoge Weide)

Utrecht - De Meern
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hoge Weide is een buurt in de wijk Leidsche Rijn aan de westkant van Utrecht. Het is op loopafstand van het Leidsche Rijn Centrum en omgeven door groenstroken en parken. Deze woningen komen te liggen in het gebied tussen de Laurierweg, Valeriaanweg, Kalmoesweg en Karamelweg.

Het project ligt deels aan het Willem Alexanderpark, de A2 loopt hier ondergronds door. Dus fijn rustig wonen, maar de uitvalswegen nabij.

Deze woningen worden uitgevoerd met speciale aandacht voor verticaliteit in de gevels en statige franse balkons voor een stoer karakter. Het plan bestaat uit een samenhangend geheel van duidelijk te onderscheiden architectonische eenheden van meerdere woningen. De markante en robuuste hoek van dit stedelijk bouwblok fungeert als een hoeksteen en markering van de wijk Hoge Weide. Sommige woningen krijgen extra breedte zodat er verschillende types ontstaan die buiten het wonen ook ruimte biedt voor individuele invullingen zoals werken aan huis, een kookparadijs of een wellness-badkamer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkzijde (Hoge Weide)
Koopwoningen
34
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden