Pracht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Vleuten
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 160m2
Kaveloppervlak
140 - 450m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

In het sfeervolle Vleuterweide komt een nieuw plan: De Erven. De Erven is rustig gelegen nabij het oude gezellige dorp Vleuten en in de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen als scholen, sportvelden en het winkelcentrum van Vleuterweide. Ook is het NS-treinstation van Vleuten op 5 minuten lopen, dan bent u binnen 10 in het centrum van Utrecht.

De Erven bestaat uit 16 woningen; 2 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kap-woningen en 6 rijwoningen. De woningen zijn allen ruim opgezet en zijn een eigentijdse vertaling van de Nederlandse architectuur.

Heeft u interesse in één van deze woningen? Schrijf u dan nu in en wordt op de hoogte gehouden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pracht
Koopwoningen
16
Prijs
€ 300.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden