Hof van Tuindorp (Oost)

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Hof van Tuindorp - Groenrijk wonen

Het plan
Aanleiding van de herontwikkeling van hof van tuindorp was nieuwbouw voor de zorginstelling Careyn en maakt daarmee meteen deel uit van de integrale metamorfose in heel Tuindorp oost en de herontwikkeling van de aanleg van de groene kop. Het nieuw winkelcentrum, de nieuwe school, nieuwe woningen, de herinrichting van de Eykmanlaan, etc maken allemaal deel uit van deze metamorfose. De Groene kop is de groene long rondom onze gebouwen en richting de scholen en het spoor.

De totale herontwikkeling is tot stand gekomen door middel van intensieve participatie met omgeving. Ontwerpavonden met omwonenden om tot ideale herontwikkelingsprogramma te komen.
Bijzonder is dat de realisatie van de nieuwe zorgwoningen plaats vindt terwijl de huidige zorgverlening gewoon door loopt. We starten dus eerst met de nieuwbouw en dan slopen we de bestaande gebouwen.
Alle Woongebouwen zijn ontworpen als zusjes van elkaar. Ze lijken op elkaar maar zijn toch net anders. De kracht van het plan is de mix van de diversiteit aan woningen en daarmee de daarmee straks een mix van verschillende bewoners, die allemaal gebruik kunnen maken van het groen rondom de gebouwen.

Programma
172 Appartementen
De gebouwen B, C en D zijn bedoeld voor de huur. De oppervlakte van de appartementen varieert van 70 t/m 150 m2 GBO. Elk gebouw heeft zijn eigen diversiteit doormiddel van grote en zijn er veel plattegrond variaties. Hiermee zit er voor iedereen wel een geschikte woning tussen. De woningen zijn voorzien van een groot balkon of een dakterras. Elke woning heeft een 1 parkeerplaats tot zijn beschikking.
De woningen zijn gasloos en de energie wordt opgewekt door middel, warmte-en-koudeopslag ( WKO). De woningen zijn hiermee comfortabel, duurzaam en milieuvriendelijk.

Geïnteresseerd in een van de 172 appartementen? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte over de ontwikkelingen en de start verhuur!

69 Zorgwoningen
In gebouw A komen 69 zorgwoningen. Deze woningen zijn bestemd voor mensen die afhankelijk zijn van zware zorg. De mensen wonen wel zelfstandig met zorg op hedendaagse wijze. Per verdieping is er een gemeenschappelijke woonkamer. Op de op begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte die ook voor de buurt toegankelijk is. De huiskamer van de buurt.
De verhuur van de zorgwoningen gaat via Careyn: www.careyn.nl/tuindorpoost

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Tuindorp (Oost)
Huurwoningen
172
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden