Wilhelminawerf

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 180m2

Over dit project

Het nieuwe havencomplex van Utrecht aan de oever van het Merwedekanaal. Wilhelminawerf is een nieuwe ontwikkeling met een industrieel karakter aan het water. Een plek waar je bewust wilt wonen in combinatie met de rijkdom van water, rust en faciliteiten in de directe omgeving.

Het plan Wilhelminawerf omvat vier appartementengebouwen met totaal 167 appartementen, een parkeerterrein op eigen terrein, een haven met aanlegsteiger en een horecapaviljoen met twee luxe appartementen. Met een eerste fase, bestaande uit 116 huurappartementen zal naar alle verwachting gestart worden met de bouw in het derde kwartaal van 2015. Deze eerste fase betreft de appartementengebouwen A en B, de overige bouwblokken: blokken C, D en E bestaan uit koopappartementen en behoren tot fase 2 van het plan wat nog in ontwikkeling is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wilhelminawerf
Koopwoningen
162 (waarvan 162 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden