De President

Utrecht - Vleuten
Toekomstig aanbod

€ 579.000,- tot € 695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 190m2
Aantal kamers
2 - 5

Over dit project

Naar verwachting juni 2018 in verkoop!

Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl.

De zeer ruime appartementen bieden u veel mogelijkheden. Naast de basis-indeling zijn er diverse optionele indelingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een gastenverblijf van totaal 55 m² (en dan blijft er voor u nog steeds een appartement over van ruim 120 m²!). Maar u kunt de minimaal 175 m2 natuurlijk ook gebruiken voor o.a. een extreem grote living van 92 m² en een riante slaapkamer met inloopkast, riante balkons (± 15 m2) op het zuiden/zuidwesten, woonkamer/keuken ± 52 - 92 m²- prachtig uitzicht over water-, keuze uit 2, 3 of 4 grote slaapkamers, gastenappartement (± 55 m²) en/of twee luxe badkamers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De President
Koopwoningen
10
Prijs
€ 579.000,- tot € 695.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
r.otter@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden