De President

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Vleuten
Actueel aanbod

€ 620.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
173 - 183m2
Aantal kamers
2 - 5

Over dit project

Start verkoop: 21 juni 2018 tussen 18.00 en 20.00 uur (kantoor Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 in De Meern)

Altijd al aan het water willen wonen? Niet zomaar een water, maar de centrale vijver van Vleuterweide Centrum, vlakbij het winkelcentrum. De 10 luxe water­appartementen van De President liggen bovendien ideaal qua bezonning, namelijk met de riante balkons op het zuiden/zuidwesten. Het bijzondere gebouw van De President is in traditionele stijl ontworpen door architect Christoph Kohl.

De zeer ruime appartementen bieden u veel mogelijkheden. Naast de basis-indeling zijn er diverse optionele indelingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een gastenverblijf van totaal 55 m² (en dan blijft er voor u nog steeds een appartement over van ruim 120 m²!). Maar u kunt de minimaal 173 m2 natuurlijk ook gebruiken voor o.a. een extreem grote living van 92 m² en een riante slaapkamer met inloopkast, riante balkons (± 15 m2) op het zuiden/zuidwesten, woonkamer/keuken ± 52 - 92 m²- prachtig uitzicht over water-, keuze uit 2, 3 of 4 grote slaapkamers, gastenappartement (± 55 m²) en/of twee luxe badkamers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De President
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 620.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
r.otter@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden