Groothuis Utrecht

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Over dit project

Zoek of heb je een bouwkavel? Wij helpen je graag!

Heb je een bouwkavel in Utrecht en ben je op zoek naar een mooie en betaalbare vrijstaande of twee-onder-één-kapwoning? Of ben je op zoek naar een mooie bouwkavel waarop je een mooiGROOThuis wilt bouwen?

Ik zoek een kavel
Aan de rand van Utrecht groeit de jonge Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Een bruisend centrum, waar altijd wat te beleven valt en dat vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar is. Groothuis Wonen heeft in deze wijk een aantal kavels gereserveerd. Interesse in één van deze kavels? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Behoefte aan een actueel overzicht van de beschikbare kavels in Leidsche Rijn? Kijk dan op onze website.

Ik heb een kavel
Heb je je oog op een andere kavel laten vallen en zoek je nog naar een betaalbare woning die snel te realiseren is en waarbij je veel keuzevrijheid hebt? Ook dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groothuis Utrecht
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden