Cohenlaan

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 300.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 150m2
Kaveloppervlak
150 - 250m2
Inhoud
400 - 600m3

Over dit project

Mede-opdrachtgeverschap
Het Hart van de Cohenlaan wordt ontwikkeld in medeopdrachtgeverschap. Dit betekent dat zowel de omwonenden als de toekomstige bewoners inspraak hebben in het ontwerp van het project. Zo stelt u zélf uw woning samen vanaf de eerste steen. VORM Collectief zorgt voor de eerste structuur, waarna u een stappenplan van 30 dagen zult doorlopen. In deze 30 dagen wordt u bij de hand genomen door diverse adviseurs, van eerste schets tot aan ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Op deze manier wordt het ook écht uw woning, want u ontwerpt zelf mee! 

De woningtypen
In Het Hart van de Cohenlaan komen 3 verschillende woningtypen:
* Ruime eengezinswoningen. Aan de zijde van de mooie Cohenlaan zullen 6  ruime eengezinswoningen worden gerealiseerd. Deze eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van 11 meter! Deze woningen hebben drie volledige woonlagen die door u volledig kunnen worden ingedeeld. Het woonoppervlak van deze ruime eengezinswoningen bedraagt circa 155 m2.
* De 3 hoekwoningen. In de hoek van het project aan de kruising van de Cohenlaan en de Zwaardemakerlaan komen 3 hoekwoningen. Hoe deze unieke hoekwoningen er precies uit zullen komen te zien is nog niet bekend. Wel is bekend dat deze woningen een oppervlakte zullen hebben tussen de 115 m2 en 120 m2.
* De grote herenhuizen. Aan de zijde van de Zwaardemakerlaan zullen 3 grote herenhuizen worden gerealiseerd. Deze herenhuizen hebben een royale breedte van 6 meter en een diepte van maar liefst 11 meter! Ook deze woningen hebben drie volledige woonlagen die door u zelf, volledig kunnen worden ingedeeld. Het woonoppervlak van deze grote herenhuizen bedraagt circa 170m2.

De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

Planning
De planning is dat Het Hart van de Cohenlaan naar verwachting in het vierde kwartaal van 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw begin eerste kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa een jaar duren.

Groen
Achter de woningen in Het Hart van de Cohenlaan zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. Het leuke van deze unieke groene binnentuin is dat de vormgeving door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen zal worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!
 
Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een huis in Het Hart van de Cohenlaan enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Interesse?
Vul het interesseformulier in en u wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cohenlaan
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 300.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden