Korenschoof

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 1.390,- tot € 1.905,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 173m2
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

Het nieuwbouwproject De Korenschoof te Utrecht gelegen aan de Kaatstraat in het centrum van Utrecht is succesvol verhuurd!
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 83 appartementen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 90 m² t/m 173 m² met huurprijs tussen de € 1.390,00 en € 1.905,00. De appartementen zijn in opdracht van De Elf Provinciën door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verhuurd.


Originele projectomschrijving:
De wijk Pijlsweerd in Utrecht is straks een compleet nieuwe woonbuurt rijker. Met de komst van bijna 600 nieuwe woningen krijgt de buurt een volledig ander aanzien en ontstaat hier een totaal andere dynamiek. Het nieuwbouwproject De Korenschoof aan de Kaatstraat is onderdeel van deze ontwikkeling. In De Korenschoof komen 83 luxe huurappartementen, verdeeld over zes verdiepingen. Het pand heeft een unieke ligging in Utrecht. Op fietsafstand van het authentieke Utrechtse stadshart en op loopafstand van alle primaire voorzieningen. Meer comfort op een prachtplek als deze vindt u nergens anders in Utrecht!

De Korenschoof biedt een diversiteit aan huurwoningen. Voor iedere woonwens is voldoende aanbod. Van comfortabele studio's tot luxe 4-kamerappartementen met eigen dakterras. Stuk voor stuk ruim opgezette woningen, met riante woonkamers, royale entrees en veel aandacht voor de woonkwaliteit.

Wonen aan de Kaatstraat betekent wonen in een levendige omgeving. De Korenschoof staat letterlijk aan de rand van het bruisende stadscentrum van Utrecht. Gezellige restaurants en cafés, een diversiteit aan winkels en verschillende culturele voorzieningen: het bevindt zich allemaal op slechts vijf minuten loopafstand. Overige voorzieningen zoals een supermarkt, een biologische winkel, dokter en sportschool bevinden zich binnen een straal van slechts 500 meter. En voor wie de deur niet uit wil, op de begane grond van De Korenschoof komt een aantal knusse horecazaken.

Door de perfecte ligging net buiten het centrum is De Korenschoof uitstekend bereikbaar. Zowel per fiets als per auto is het eenvoudig thuiskomen. Bewoners kunnen hun auto parkeren in de inpandige parkeergarage. En op de begane grond heeft iedere woning zijn eigen berging. Ideaal voor de fiets of als opslag. Met het openbaar vervoer is het eveneens aangenaam thuiskomen. Het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsafstand en de bus stopt op slechts 50 meter van de voordeur.

Warme sfeer
Alle appartementen zijn rond een centraal atrium gepositioneerd. Via het atrium komt het daglicht het gebouw binnen. Door het toepassen van lichte materialen rond de vloergaten kan het licht tot diep in het atrium komen. De combinatie met beplanting en zorgvuldige betimmering rond de woningentrees zorgt voor veel licht en warmte. Met de juiste materiaalkeuze voor de afwerking ontstaat een goede akoestiek in de gemeenschappelijke ruimtes.

Utrechtse grachten
De Zeedijk aan de oostzijde van De Korenschoof sluit aan bij het typisch Utrechtse karakter. Hier vormt de Vecht een verbinding per water, enerzijds met het hart van de stad en anderzijds met het schitterende buitengebied tot aan Amsterdam. De authentieke sluis aan de Bemuurde Weerd vormt de toegangspoort tot de Utrechtse grachtengordel. Met name 's zomers is het een komen en gaan van kleine pleziervaartuigen. Vanaf de waterkant kan hier 's zomers heerlijk worden genoten van het uitzicht over de gracht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Korenschoof
Huurwoningen
83
Huurprijs
€ 1.390,- tot € 1.905,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden