Winkelcentrum Kanaleneiland

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 300.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 150m2

Over dit project

Het winkelcentrum Kanaleneiland te Utrecht wordt herontwikkeld tot een volwaardig stadsdeelcentrum. In de toekomst bevat het centrum circa 38.000 m� winkelruimte, circa 100 bestaande en 350 nieuwe woningen, 1.200 parkeerplaatsen en 20.000 m� kantoorruimte (bestaand). Deze groei betekent een toename van detailhandel, horeca, maatschappelijke voorzieningen, woningen en parkeervoorzieningen. In het winkelcentrum zal een zeer gevarieerd aanbod ontstaan, waaronder een AH XL en andere grootschalige detailhandel. Extra toegevoegd wordt een plein zodat het winkelcentrum meer naar buiten gekeerd zal worden. Het bestaande winkelcentrum zal aangepast worden. Oud- en nieuwbouw zullen naadloos op elkaar aansluiten.

Rond het winkelcentrum zal de verkeersafwikkeling worden verbeterd. Voor voetgangers is het centrum al goed ontsloten door de sneltram, die loopt van Nieuwegein en IJsselstein naar het centrum. De nieuwe HOV-lijn zal een aanvulling op de sneltram worden. Deze lijn gaat lopen van het centrum van Utrecht naar het kantorenpark Papendorp, gelegen aan de andere zijde van het Amsterdam Rijnkanaal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Winkelcentrum Kanaleneiland
Koopwoningen
100 (waarvan 100 beschikbaar)
Huurwoningen
150 (waarvan 150 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 300.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden