Burg. Fockema Andrealaan - Rubenslaan

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Het heet nu al de KPN Campus, de toekomstige woonplek van zo'n 540 studenten en 260 woningen voor starters op de woningmarkt. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft gisteren het definitieve plan aan de gemeenteraad voorgelegd.

Stichting Studentenhuisvesting Utrecht heeft enkele jaren geleden het terrein met het karakteristieke KPN gebouw gekocht met als doel dit geschikt te maken voor woningen voor studenten en starters. Als in 2016 KPN het terrein verlaat, start de SSH met de ontwikkeling van het gebied aan de Fockema Andreaelaan. De studenteneenheden gaan verhuurd worden door SSH, de starterswoningen door Jebber.

Het idee is om van het terrein een campus te maken. Twee bestaande gebouwen worden geschikt gemaakt voor bewoning en daarnaast komt er nog nieuwbouw op het terrein waar ook ruimte is voor ondernemers, auto's en groen. In 2020 zouden de eerste bewoners er hun intrek kunnen nemen, maar dan moet eerst de gemeenteraad van Utrecht nog akkoord gaan met de plannen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Burg. Fockema Andrealaan - Rubenslaan
Koopwoningen
250 (waarvan 25 beschikbaar)
Huurwoningen
550 (waarvan 550 beschikbaar)
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden