Amrath hotel

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Om het gebrek aan hotelkamers in de stad Utrecht en gebrek aan woningen in het stationsgebied kleiner te maken, is gekozen om een toren te realiseren met zowel hotelkamers als woningen. De hotelkamers komen in het onderste gedeelte en de woningen in de torens die daar bovenuit steken. In de foyer van de hal schijnt de zon een speciale rol te gaan spelen.

Het plan is sculpturaal van karakter en maakt met zijn wandvorming, net als een klassiek stadshotel, het Jaarbeursplein af. Het ontwerp is niet in meerdere functionele stukken opgedeeld. Het hotel is gelegen op de lagere verdiepingen. De woningen liggen daarboven. Het hotel gaat over in woningen binnen hetzelfde volume. Tot 45 meter hoogte wordt in ��n hoogte gebouwd. Na een insnoering worden de woningen in 2 torens van niet gelijke hoogte doorgestapeld. De torens hebben een hoogte van 70 en 90 meter. Ook in dit ontwerp is een grote gevelopening geprojecteerd om een doorzicht te cre�ren vanaf het Jaarbeursplein waardoor de massaliteit van de gevel wordt gereduceerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amrath hotel
Koopwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Huurwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden