Online Marketing Bureau CliQi

Rijnvliet - Leidsche Rijn

Utrecht - De Meern
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Start verkoop fase 5 | 49 woningen
De 49 woningen zijn vergelijkbaar met het woningaanbod uit fase 4. Een groot deel van de woningen kijkt uit over het water. Fase 5 biedt 15 tussenwoningen, 14 hoekwoningen, 16 tweekappers en 4 royale vrijstaande woningen. Op woensdag 27 maart a.s. starten we met de verkoop. Je bent deze avond van 17.00 tot 18.30 uur van harte welkom in de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg 20 te Utrecht voor alle informatie over de woningen. Vanaf 17.00 uur kun je je online via de projectwebsite inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Vanaf datum start verkoop worden de prijzen op bouwnummerniveau gecommuniceerd.

In de nieuwe woonwijk Rijnvliet (Leidsche Rijn) komen circa 1000 woningen en een basisschool. Rijnvliet heeft een zeer gunstige ligging binnen Leidsche Rijn t.a.v. voorzieningen, recreëren en bereikbaarheid.

Rijnvliet is een van de deelgebieden van Leidsche Rijn, Utrecht. Het wordt een woonwijk met een duidelijk eigen karakter: de wijk profiteert van veel bestaand water in de omgeving. Bestaande bomen worden waar mogelijk ingepast en geven meteen sfeer. Door de wijk komt een grote waterloop –De Vliet- te liggen waardoor vier kleinschalige buurtjes ontstaan. De woningen zijn individueel herkenbaar in een samenhangend architectuurbeeld. Bijzonder aan de wijk is een bestaande zwem- en recreatieplas op loopafstand. Daarnaast is de wijk direct ontsloten op de A2 en A12.

Het Stedenbouwkundig Plan van de wijk is gemaakt in opdracht van het Projectbureau Leidsche Rijn. Door samen te werken en flexibiliteit te behouden voor toekomstige ontwikkelingen komen we optimaal tegemoet aan de woonwensen van de huidige woningzoekenden in de regio Utrecht.

Rijnvliet is één van de laatste gebieden in Leidsche Rijn (Utrecht) die nog ontwikkeld moet worden. Vergeleken met de meeste andere wijken van Leidsche Rijn, ligt Rijnvliet relatief dicht bij de binnenstad. Ook is de wijk via de Stadsbaan direct aangesloten op de A2 en de A12. Langs de wijk loopt een HOV-baan die zorgt voor een snelle busverbinding met Utrecht centrum.

Rijnvliet is een woongebied met voornamelijk
huizen met tuin, maar ook enkele appartementen. Aan de noordkant van het plan ligt de Rijksstraatweg waarlangs het riviertje de Leidsche Rijn stroomt. Daarachter ligt landgoed Park Voorn, een gebied dat zich kenmerkt door veel volwassen groen en veelal karakteristieke monumentale bebouwing.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijnvliet - Leidsche Rijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
804 (waarvan 804 beschikbaar)
Huurwoningen
211 (waarvan 211 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden