La Boutique

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 194.000,- tot € 457.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 123m2
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

La Boutique !

Daar kunnen we kort over zijn: kwaliteit, nieuwbouw, duurzaam, comfort en locatie. La Boutique bestaat uit een U-vormig gebouw met aan elk zijde verschillende aantal verdiepingen die een prachtig ontworpen binnentuin omsluiten. Er is een keur aan woonvormen: entresol woningen, 3- en 4-kamerappartementen, hoekappartementen, portiekwoningen, maisonnettes en topappartementen met grote dakterrassen. Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met biodiversiteit, ofwel voorzieningen die natuurlijk leven zoals vogels en vlinders aantrekken. In de Zuid-Europees aandoende binnentuin komt onder meer een prachtige fontein met mooie natuursteen zitbanken. En dat alles op een superlocatie midden in het bruisende Leidsche Rijn Centrum.

Boulevards en promenades zorgen voor een mediterrane sfeer. Winkels, restaurants, terrasjes en koffiebars vindt u hier straks in ruimte mate. Het Berlijnplein vormt het culturele hart, met als blikvanger de reeds geopende CineMec bioscoop met zeven zalen én het eerste rooftopcinema van Nederland. Vanuit La Boutique bent u er in een paar minuten!

Rust en ruimte vlakbij
Behoefte aan een wandeling in de parken, een rondje hardlopen of lekker lezen in het gras? Leidsche Rijn Centrum bezit de levendigheid van een stadscentrum, maar heeft de rust van de natuur vlakbij. Het Willem-Alexanderpark ligt bovenop de snelweg A2, zonder dat je er iets van merkt. De natuur mag hier zijn gang gaan, behalve de distels, die worden verwijderd. Het enorme Máximapark biedt een recreatiestrook van wel 8 kilometer lang waarop u kunt hardlopen, fietsen en skaten. Ook zijn hier een vlinderhof, een bosspeeltuin en diverse sportclubs. Park Leeuwesteyn ligt eveneens op enkele minuten loopafstand.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in of neem contact op met Beumer Garantiemakelaars of Waltmann Makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
La Boutique
Koopwoningen
84
Prijs
€ 194.000,- tot € 457.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Erfpacht, Huur
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden