Huren in Amulet

Nog 6 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 1.098,- p.m. tot € 1.177,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 83m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Middenhuur vanaf € 1.098,29 per maand!

Appartementencomplex Amulet geeft jou de kans op een betaalbare en stijlvolle middenhuur appartement in het bruisende Leidsche Rijn in Utrecht! Amulet is een modern complex met eigentijdse architectuur en een uniek karakter. Met 48 royale middenhuur appartementen, diverse koopwoningen en vrije sector huurwoningen biedt het appartementencomplex een exclusieve woonsfeer. Elk middenhuur appartement is stijlvol ontworpen en heeft een privé berging aan de woning met uitzondering van Amulet Type 4. Er zijn zowel middenhuur appartementen met een eigen privé parkeerplaats van 100euro per maand als middenhuur appartementen zonder parkeerplaats. Bovendien beschikken alle appartementen over een fietsenrek in de gemeenschappelijke fietsenberging. En met de geavanceerde liften zijn alle verdiepingen moeiteloos te bereiken.

De gemeenschappelijke buitenruimte met speeltuin is speciaal ontworpen als gastvrije ontmoetingsplaats. En het natuurlijke licht van de royale raampartijen en de geluidsluwe gevel zorgen voor optimaal woongenot.

Ontdek betaalbaar luxe wonen in Utrecht!

Appartementencomplex Amulet geeft jou de kans op een betaalbare en stijlvolle middenhuur appartement in het bruisende Leidsche Rijn in Utrecht!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Amulet
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
48 van 48 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.098,- tot € 1.177,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden