Haarrijn

Utrecht - Vleuten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Haarrijn: Landelijk, waterrijk en gevarieerd!

Dat vind je niet snel meer in Utrecht: een plek waar je dorps en landelijk kunt wonen, maar wel in een prettige nieuwbouwwoning of appartement. Perfect aangesloten op de A2 en met een prachtige waterpartij letterlijk naast de deur...

De sfeer van Haarrijn wordt bepaald door water en groen. Landelijk dus, maar wel met veel variatie in woonmilieus. Er komen compacte woonclusters (max. 4 verdiepingen) met veel openbare ruimte, royale kavels met twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen, appartementen op het strand en woningen direct aan en op het water. Zelfbouwers krijgen in Haarrijn ook gelegenheid hun droomwoning te bouwen op een vrije kavel. Tussen de woonbuurt en de A2 komt een klein bedrijventerrein (12 ha.) met geluidswering.

Voorzieningen in Haarrijn:
In Haarrijn bouwen we ongeveer 700 woningen en een basisschool met kinderopvang. In het dorp Vleuten kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen. Recreëren en zwemmen kan op loopafstand in de Haarrijnseplas en verder biedt het aangrenzende Máximapark veel vertier op het gebied van recreatie en sport.

Ligging en bereikbaarheid:
Haarrijn wordt gevormd door een relatief lange smalle strook in het uiterste noordwesten van Leidsche Rijn, paralel aan de A2. Het grenst aan het landelijk gebied van Haarzuilens (Wielrevelt) en praktisch alle woningen bieden straks uitzicht op het water van de Haarrijnseplas. Haarrijn heeft een directe aansluiting op de A2 en de Zuilense Ring. Via de Maarssenseweg bent u met auto of fiets snel in Vleuten.

Planning:
Naar verwachting gaan de eerste woningen in Haarrijn in 2018 in de verkoop, zodat met de bouw van de woningen in 2019 gestart kan worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarrijn
Koopwoningen
600 (waarvan 600 beschikbaar)
Huurwoningen
100 (waarvan 100 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Overig, Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden