Haarzicht, fase 2 (tweekappers)

Utrecht - Vleuten
Actueel aanbod

€ 675.360,- tot € 680.360,-

Kenmerken

Woonoppervlak
188 - 188m2
Kaveloppervlak
323 - 333m2
Inhoud
765 - 765m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In fase 2 realiseert AM 26 twee-onder-één-kapwoningen. Fase 2 is voornamelijk gesitueerd in De Erven en De Lanen en zijn deelgebieden met een grote gemeenschappelijkheid in de uitstraling van de openbare ruimte. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. Het landelijke beeld wordt gerealiseerd door smalle straten zonder trottoir en worden geflankeerd door grasbermen met bomen. Vanaf de straat lopen inritten naar de woningen waar parkeren hoofdzakelijk op eigen terrein plaatsvindt.

De architectuur van De Erven en De Lanen zal zich kenmerken door een landelijke architectuur stijl, refererend naar de woningen in de omgeving. Zo hebben de woningen lage goten en lange dakvlakken en mooie overstekken, houten gevelbekleding en luiken. Het metselwerk is voornamelijk in genuanceerde donkerrode, geel/bruine tinten of wit gekeimd en de houten gevelbekleding en luiken in leigrijs, antraciet, stand groen of wit. De dakbedekking is met antraciete keramische dakpannen en enkele met riet. Omdat het allemaal nul-op-de-meter-woningen zijn, zijn de woningen voorzien van zeer goede isolatie, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarzicht, fase 2 (tweekappers)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 675.360,- tot € 680.360,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden