Coco - Maisonettes

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 510.000,- tot € 620.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 93m2
Inhoud
208 - 242m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP!

Schrijf je in op de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen tot aan de start van de verkoop.

Dynamisch leven op een manier die in balans is met jezelf en je omgeving. Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en groene stadswijk. Een plek om op te laden. Met het CAB als je tweede huiskamer.

Cartesius wordt opvallend groen. Een groot park in het midden van de wijk waar je in alle dynamiek van de stad rust kan vinden. Een groene lus rondom Cartesius waar je heerlijk kunt bewegen. Tussen de woongebouwen komen meer intieme, gemeenschappelijke plekken voor onder andere moestuinen. Niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. We brengen de natuur terug in de stad.

Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dicht bij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Cartesius wordt een gezonde stadswijk waar je als vanzelf wordt gestimuleerd om veel te bewegen. Gezond eten wordt gestimuleerd door te denken aan seizoensmarkten in het CAB met lokale producten. Horeca met geteelde producten uit de moestuin en een supermarkt met breed assortiment van biologische producten. Gezond eten gaat vanzelf als je het op jonge leeftijd al meekrijgt. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.

Cartesius vlak bij de binnenstad, naast station Utrecht Zuilen en tegenover de ‘vrijhaven’ van het Werkspoorkwartier. Geluk door verbinding met de bewoners, de omgeving en de natuur.

De woningen van Coco bestaan uit 2 woonlagen. Jij geeft je voorkeur voor een mooie maisonnette. Je geniet van een woning met uitzicht op de levendige straat en een balkon op het zuiden met veel privacy. Zie jij jezelf al in een ligstoel relaxen op je eigen balkon?

Heerlijke beneden-bovenwoning met twee slaapkamers. De ruime woonkamer valt hier direct op. Wat een luxe! De woning ligt op een rustige plek in de wijk en zelfs een beetje afgelegen. Op die manier profiteer je van veel privacy. Bijvoorbeeld als je op jouw brede balkon zit die gericht is op het zuidwesten. Geniet hier tot ‘s avonds laat van een heerlijk zonnetje en kijk uit over de autoluwe groene lus in Cartesius die recht voor jou ligt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Coco - Maisonettes
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 510.000,- tot € 620.000,-
Type woningen
Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden