Huren in Allure Utrecht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 1.058,- p.m. tot € 1.134,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 83m2
Inhoud
189 - 216m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

BETAALBAAR HUREN MET ALLURE VANAF € 1.058,- PER MAAND

Je hebt het gevonden, een betaalbare huurwoning in Utrecht!

In het levendige Leidsche Rijn staat appartementencomplex Allure met 28 royale middenhuurwoningen. Allure is een eigenzinnig industrieel vormgegeven appartementencomplex met karakter. Het is ontworpen met een geluidsluwe gevel en grote raampartijen voor comfortabel wonen met een natuurlijke lichtinval. Naast middenhuurwoningen bevinden zich in het complex verscheidene koopwoningen.

Elk middenhuurappartement heeft een privé berging direct aan de woning, behalve Allure type IV bouwnummer 5. Dit appartement heeft een berging in de kelder. Daarnaast hebben de meeste middenhuurappartementen een eigen privé parkeerplaats in de stallingsgarage á €100,- per maand en hebben alle appartementen de beschikking over 2 fietsenrekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. De gemeenschappelijke buitenruimte met speeltuin is ingericht als gastvrije ontmoetingsplaatsen voor speelse ontspanning. En met de geavanceerde liften zijn alle verdiepingen makkelijk te bereiken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Allure Utrecht
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 28 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.058,- tot € 1.134,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden