Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Huren in Cartesius - Track Fase 2

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 808,- p.m. tot € 1.485,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 97m2
Inhoud
130 - 252m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Inschrijven als (reserve)kandidaat is niet meer mogelijk. 

Fase 2 bestaat uit de gebouwen 3rd, 4th en 5th Track. Het betreft totaal 92 appartementen, waarvan 91 appartementen in de categorie Middenhuur vallen.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het toekomstige CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. De woonblokken zijn gegroepeerd rondom een binnentuin, bedoeld als een gezamenlijke ontmoetingsplek voor de bewoners. De hele wijk krijgt een groen karakter waar slechts aan de randen en veelal alleen ondergronds ruimte is voor een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Binnen 9 minuten fietsen ben je op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe. Om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen. Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen. Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

In de tweede fase gaan de gebouwen 3rd, 4th en 5th Track in de verhuur. Fase 2 van Track bestaat uit 92 huurappartementen, bestaande uit 91 middenhuur appartementen. De gebouwen van 3rd, 4th en 5th Track zijn allemaal appartementencomplexen met 5 woonlagen. De huurappartementen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 50 m² tot 97 m².

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming. In de parkeergarage worden meerdere gezamenlijke fietsenstallingen gerealiseerd en in de wijk kun je gebruik maken van deelauto's. Er zullen een beperkt aantal parkeerplaatsen (16) worden verhuurd in Track (fase 2) tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!”

De prognose oplevering staat gepland voor november 2023.

Inkomensvereisten
Om een appartement te huren is het belangrijk dat je iedere maand de huur kunt betalen, ook op de langere termijn. Daarom zijn er inkomensrichtlijnen opgesteld:

- Minimaal bruto maandinkomen van 3,5 x de huurprijs per maand;
- Bij twee gezinsinkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee;
- Vakantiegeld, vaste bonus en vaste dertiende maand tellen mee in het berekenen van je bruto maandinkomen.

Wij sorteren de kandidaten die op deze middenhuur-appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
- Inschrijving via Woningnet, advertenties Cartesius;
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Cartesius - Track Fase 2
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
92
Huurprijs (p.m.)
€ 808,- tot € 1.485,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden