Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Huren in Cartesius - Track Fase 1

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 808,- p.m. tot € 1.595,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
52 - 113m2
Inhoud
135 - 294m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

De inschrijving voor Fase 1 van Cartesius-Track is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor in te schrijven. Je kunt je wel aanmelden als belangstellende voor fase 2 om op de hoogte gehouden te worden voor de start verhuur van Fase 2 (3rd, 4th en 5th Track) bestaande uit 90 middenhuurappartementen en 2 vrije sector huurwoningen.

In de eerste fase gaan de gebouwen 1st, 2nd en 6th Track in de verhuur. Fase 1 van Track bestaat uit 150 huurappartementen, bestaande uit 134 middenhuur en 16 vrije sector appartementen. Het project kent meerdere types zoals 2-& 3 kamerappartementen.

1st Track:
Elk gebouw binnen Track heeft een eigen uitstraling. Opvallend aan 1st Track zijn de hoge glazen ramen waardoor er veel lichtinval is. Het rechthoekige gebouw is na 2nd Track het grootste gebouw naast het gezellige CAB.

Het woonblok van 1st Track is verbonden aan de prachtige binnentuin en beschikt over 57 appartementen. Het zijn zowel hoek- als tussenliggende appartementen. Om ook echt optimaal te kunnen genieten van de groene omgeving, heeft elk appartement een buitenruimte, waarvan 7 woningen zijn voorzien van een terras. De zonoriëntatie varieert, afhankelijk van de ligging van het desbetreffende appartement.

2nd Track:
Het gebouw is gelegen langs het spoor en grenst tevens aan de andere zijde aan de groene binnentuin waar je kunt relaxen, sporten of gewoon een heerlijke wandeling kunt maken. Het rechthoekige gebouw van 2nd Track is met 69 huurappartementen het grootste gebouw van Track en bestaat uit twee architectonische bouwdelen en 4 woonlagen.

Een deel heeft diverse topappartementen met een terras over de volle breedte van de woning. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte; balkon of terras. Deze buitenruimte is vanaf de woonkamer te bereiken. De zonoriëntatie verschilt en is afhankelijk van de ligging van het appartement.

6th Track:
Het woonblok van 6th Track grenst aan de prachtige binnentuin en is vlak bij het CAB gelegen. Dit is wonen in de stad en midden in het groen. In deze mooie eenheid vind je 24 appartementen en leef je iedere dag in een parkachtige, gezonde en groene omgeving.

Wat 6th Track bijzonder maakt is de speelse, groene gevel met verspringende ramen. Het woonblok van 6th Track bestaat uit 4 woonlagen met veelal 2-kamerappartementen, er is 1 appartement dat over 3 kamers beschikt. Alle typen woningen hebben een eigen heerlijke buitenruimte in de vorm van balkon of terras. Via de woonkamer is de buitenruimte te bereiken. De zonoriëntatie varieert, afhankelijk van de ligging van het desbetreffende appartement.

De appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken en modern sanitair. Alle appartementen kunnen gebruik maken van de afgesloten fietsenstallingen in de ondergelegen parkeergarage.

Er is geen sprake van een eigen parkeerplaats en tevens kun je geen aanspraak maken op een parkeervergunning. Er worden een beperkt aantal zwerfparkeerplaatsen verhuurd in de garage onder de gebouwen van Track.

Cartesius wordt een groene oase midden in de stad. Het is een plek die rust én levendigheid zal bieden voor de bewoners en bezoekers van Cartesius. In de toekomst loop je vanuit je appartement naar beneden zo het park in om te gaan sporten, vrienden te ontmoeten of op een rustige plek lekker ‘op te laden’. Via het park loop je vervolgens naar het CAB-gebouw voor jouw boodschappen, eten, drinken en cultuur. Het monumentale CAB wordt de huiskamer van de wijk en de omgeving. Hier is iedereen welkom en is er altijd wat te doen. Denk aan een foodhall, een supermarkt met een breed biologisch en vegan assortiment, horeca en werkplekken voor creatieve bedrijven.

Cartesius ligt tegen de historische binnenstad van Utrecht aan. Via de toekomstige fietstunnel ben je in 6 minuten op het Centraal Station en via het naastgelegen station Utrecht Zuilen brengt de trein je er in 3 minuten naar toe om de historische binnenstad in te gaan of verder te reizen.
Zo is Cartesius echt onderdeel van het centrum van Utrecht. Zoek je liever de rust en ontspanning dan is Cartesius bij uitstek ook een geschikte locatie. In Cartesius komt een groot park midden in de wijk om te relaxen, maar ook op loopafstand is het schitterende Julianapark gelegen.

Het deelgebied Cartesius bestaat uit verschillende fases, er komen in totaal 2852 woningen.
Track en Solo zijn de eerste appartementencomplexen die in dit grootschalige plangebied worden ontwikkeld. Je bent dus een echte pionier van dit prachtige plan en zal dus wel enkele hinder van bouwactiviteiten gaan ondervinden.

“Cartesius! De woonplek waar je neer wilt strijken! Levendigheid maar ook de rust. Cartesius biedt het allemaal. In een groene leefomgeving, comfortabel en duurzaam wonen. Op fietsafstand van de stad en zo op de A2. Dàt is Huren in Cartesius!” 

Wij sorteren de kandidaten die op deze middenhuur-appartementen reageren op basis van de volgende kenmerken:
-inschrijving via Woningnet
- Voorrang voor woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319;
- Voorrang voor woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 64.578 of meerpersoonshuishoudens t/m € 76.319.

De prognose oplevering staat gepland voor november 2023.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Cartesius - Track Fase 1
Start verhuur
08-05-2023
Huurwoningen
150
Huurprijs (p.m.)
€ 808,- tot € 1.595,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden