energie vergelijken

Huren in Rijnvliet Oost

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 950,- p.m. tot € 1.600,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 135m2
Inhoud
153 - 351m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Binnenkort in verhuur!
Naar verwachting gaat de verhuur eind juni 2022 van start. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via: hureninrijnvliet.nl

Huren in Rijnvliet, in de nieuwe woonwijk Rijnvliet verrijst momenteel een schitterend appartementencomplex met 198 huurappartementen. 50 2- en 3-kamerappartementen vallen in de categorie Middenhuur de overige 148 appartementen vallen in de vrije sector huur.

Er zijn diverse type appartementen beschikbaar. Slim ingedeelde tweekamerappartementen, praktische driekamerappartementen en een aantal maisonnettes. Alle appartementen worden voorzien van een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair. De appartementen worden verhuurd met een vaste eigen parkeerplaats en ook voor de bezoekers zijn enkele parkeerplaatsen in de garage gereserveerd.

Aan buitenruimte is geen gebrek. Op het dak van de garage worden 3 schitterende daktuinen gerealiseerd. De ideale plek voor ontmoeten en relaxen. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een priv├ębalkon.

De wijk Rijnvliet is zeer centraal gelegen. De ligging van de appartementen is optimaal. Op nog geen 10 minuten fietsafstand is het grootste winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum gelegen. Hier vind je een leuk horecaplein, bioscoop en vele bekende winkelketens. Toch voorkeur voor de binnenstad Utrecht, geen probleem in circa 15 minuten fiets je naar het Vredenburg. Kortom aan voorzieningen geen gebrek.

De wijk Rijnvliet laat zich omschrijven door ruim, groen en waterrijk wonen! De wijk is ruim opgezet met veel groen en waterpartijen. Er wordt zelf een voedselbos voor de bewoners gerealiseerd. In de wijk zijn vele voorzieningen aanwezig. Voor de kleintjes is er een Kindcentrum, met kinderopvang, basisschool en BSO. In de directe omgeving zijn diverse sportgelegenheden, waaronder de hockeyclub, tennisveld en rugbyclub. De prachtige natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen, en de diverse parken en recreatiepark Strijkviertel dienen als decor voor een gezellige middag in de buitenlucht.

De bereikbaarheid vanaf de appartementen is eveneens uitstekend. Op fietsafstand van NS-station Leidsche Rijn met een direct treinverbinding (4 min) naar Utrecht CS. Op loopafstand van bushalte Rijnvliet. Tevens ben je via de Hogeweidebaan binnen 5 minuten op de A2. Centraler wonen kan bijna niet!

Belangstelling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op hureninrijnvliet.nl en blijf op de hoogte over de start verhuur en huurvoorwaarden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Rijnvliet Oost
Start verhuur
2022 (2e kwartaal)
Huurwoningen
198
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 1.600,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden