Amulet Utrecht

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 103m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Verkoop in volle gang: je kunt je nog inschrijven voor de laatste bouwnummers van type 3 en type 8 via de projectwebsite woneninamulet.nl

Een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn.

Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Amulet beschikken over een ruime woonkamer met moderne open keuken en een hoofdslaapkamer.
Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers.
De appartementen beschikken over verschillende buitenruimtes zoals een dakterras, een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Er zijn 23 appartementen beschikbaar.

Op de site van Amulet kan je precies uitzoeken welk appartement jouw voorkeur heeft. We hebben het nieuwbouwcomplex interactief gemaakt waardoor jij precies weet op welke verdieping jouw droomappartement ligt. Door naar de appartementen pagina te gaan en naar beneden te scrollen vind je de interactieve kaart. Ga met je muis over het complex en klik op het appartement. Zo krijg je in één oogopslag alle kenmerken van het appartement te zien!

De bereikbaarheid van nieuwbouwcomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is.
Met de auto is de A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. De supermarkt ligt op 5 minuten lopen en naar het centrum van Utrecht fiets je in 20 minuten. Volmaakte ligging voor het dagelijkse leven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amulet Utrecht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden