Online Marketing Bureau CliQi

Amulet Utrecht

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 103m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

VERKOOP GESTART : reeds meer dan 50% verkocht.

Je kunt je nog inschrijven voor een van de beschikbare appartementen van Amulet via de projectwebsite woneninamulet.nl. Amulet is een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn.

Het moderne complex heeft 23 koopappartementen van 88 tot 103 m² en er zijn nog een aantal type 3 appartementen beschikbaar.

Alle appartementen van Amulet beschikken over een ruime woonkamer met moderne open keuken en een hoofdslaapkamer. Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers. De appartementen beschikken over verschillende buitenruimtes zoals een dakterras, een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Er zijn 23 appartementen beschikbaar. Toon snel je interesse op de projectwebsite www.woneninamulet.nl

Ideale ligging:
De bereikbaarheid van nieuwbouwcomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is. Met de auto is de A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. De supermarkt ligt op 5 minuten lopen en naar het centrum van Utrecht fiets je in 20 minuten. Volmaakte ligging voor het dagelijkse leven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amulet Utrecht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden