Bellevue Utrecht

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
28 - 88m2

Over dit project

Projectwebsite: BELLEVUE-UTRECHT.NL

De verkoop is gestart, kijk op de projectwebsite voor het beschikbare aanbod.

OVER BELLEVUE
Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan de oever, haast de nieuwe stadsgracht van Utrecht genoemd worden. Op deze plek in Leidsche Rijn ben je werkelijk dichtbij alles. Het authentieke stadscentrum, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue biedt ruimte aan 163 koopappartementen, verdeeld over 3 unieke gebouwen.

WONINGTYPES
In het totaal komen er in Bellevue 163 appartementen in diverse prijsklassen. De appartementen zijn een goede mix van groottes en indelingen. De woningen zijn licht en geven je een ruimtelijk gevoel. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een groot balkon met collectief groen.

* Aan de kop van het complex vind je het poortgebouw met 12 woningen. Deze koopappartementen variëren in oppervlakte van circa 70 m² tot 180 m².
* Het klifgebouw komt parallel aan de Vleutensebaan en bestaat uit 121 woningen met een oppervlakte van circa 45 m² tot 170 m². In het klifgebouw vind je een aantal benedenwoningen met extra hoge plafonds en ruimte voor een eigen onderneming, zoals kapperszaak of schoonheidssalon aan huis.
* De 30 valleiwoningen in Bellevue hebben een oppervlakte van circa 28 m² tot 160 m². De grotere valleiwoningen zijn vaak 10 bij 10 meter en hebben de belangrijke vertrekken op het zuiden liggen, direct aan het terras.

Voor meer informatie over de woningen en de interactieve situatiekaart: www.bellevue-utrecht.nl/woningaanbod

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bellevue Utrecht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
163
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden