Online Marketing Bureau CliQi

Huren in De Cascade

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.365,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 93m2
Inhoud
153 - 239m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

100% VERHUURD!

Het project bestaat uit 3 en 4-kamerappartement van 59 tot 93 m².

De appartementen zijn gelegen in de populaire woonwijk 't Zand te Utrecht. De Cascade is ideaal gelegen. Hier woon je nieuw, in een oase van rust op 8 minuten van Utrecht Centraal. Station Terwijde ligt op 2 minuten loopafstand en dan is het nog 6 minuten ‘treinen’. Fiets je liever? Het is maar 6 km naar Utrecht centrum en je bent ongeveer een kwartiertje onderweg. Wat wil je nog meer?

Het project De Cascade bestaat uit totaal 90 woningen (62 koopwoningen en 28 vrije sector huurappartementen). Het huuraanbod bestaat uit appartementen in diverse groottes, woningtypes en verschillende zonliggingen. Alle huurappartementen worden volledig met keuken, ingerichte badkamer en nette wandafwerking opgeleverd. De auto kun je kwijt op de vaste privéparkeerplaats in de parkeergarage. Alle appartementen hebben een royaal balkon en tevens heb je als huurder de beschikking over de prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin heeft van alles te bieden: een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten of te genieten van de zon en het groen.

In de Cascade woon je rondom een mooie groene uitnodigende binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken. Centraal wonen in een groene omgeving!

De appartementen van project De Cascade zijn zeer duurzaam en energiezuinig o.a. door de vloerverwarming, zonnepanelen en goede isolatie.

Project De Cascade ligt in 't Zand, een mooie woonbuurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Terwijde Winkelcentrum en Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht en Haarrijnse plas. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten, te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

De prognose oplevering staat gepland voor medio augustus 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in De Cascade
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
28
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.365,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden