Stairway Terwijde huur

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 915,- p.m. tot € 1.185,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 79m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

VERHUUR GESTART

Inschrijven kan via stairway-utrecht.nl

Op maandag 1 november jl. is de verhuur gestart van de 56 luxe appartementen in het project Stairway Utrecht.

Aan de Louis Armstronglaan in Terwijde wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw van het project Stairway. De koopwoningen die in het project zitten zijn al enige tijd geleden verkocht en nu is het de buurt aan de verhuur appartementen.
De appartementen variëren in groottes van circa 61 m2 tot 79m2 en het zijn allemaal driekamerappartementen. De balkons zijn op het Oosten, het Westen of het Zuiden gelegen. Huurprijzen beginnen vanaf € 915,- per maand exclusief servicekosten en parkeren.

Het project Stairway is gelegen in het zuidelijke deel van Terwijde op loopafstand van het nieuwe ’tweede stadshart’ van Utrecht: Het Leidsche Rijn Centrum. Het plan bestaat uit 20 moderne koopwoningen die inmiddels al zijn verkocht en opgeleverd. In de tweede fase komen er nog 59 prachtige vrije sector appartementen beschikbaar

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stairway Terwijde huur
Huurwoningen
56
Huurprijs (p.m.)
€ 915,- tot € 1.185,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden