Online Marketing Bureau CliQi

Stairway Terwijde huur

Utrecht - Utrecht
Archief

€ 915,- p.m. tot € 1.185,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 79m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

100% VERHUURD

Aan de Louis Armstronglaan in Terwijde wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw van het project Stairway. De koopwoningen die in het project zitten zijn al enige tijd geleden verkocht en nu is het de buurt aan de verhuur appartementen.
De appartementen variëren in groottes van circa 61 m² tot 79 m² en het zijn allemaal driekamerappartementen. De balkons zijn op het Oosten, het Westen of het Zuiden gelegen. Huurprijzen beginnen vanaf € 915,- per maand exclusief servicekosten en parkeren.

Het project is gelegen in het zuidelijke deel van Terwijde op loopafstand van het nieuwe ’tweede stadshart’ van Utrecht: Het Leidsche Rijn Centrum. Tevens sta je met 15 minuten fietsen voor de Domtoren en is ook het oude stadscentrum van Utrecht zeer goed bereikbaar. Met de NS-stations van Terwijde en Leidsche Rijn op loopafstand is het project ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Het plan wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur met wel met individuele herkenbaarheid en oog voor detail. De verbondenheid maakt het project tot een compleet geheel.

Wonen in Stairway betekent centraal wonen in een eigentijds stukje Leidsche Rijn. De tweede fase bestaat uit 56 vrije sector huurappartementen met een oppervlakte van circa 60 m² tot circa 80m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stairway Terwijde huur
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
56
Huurprijs (p.m.)
€ 915,- tot € 1.185,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden