't Zand Karakter & Waterval

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 973,- p.m. tot € 1.345,- p.m.

Over dit project

3 gebouwen met een eigen karakter
Kom wonen in Karakter, Waterval en Harlekijn. Kom wonen in ’t Zand. Dit nieuwbouwproject in Utrecht kent drie gebouwen met een eigen karakter. Perfect passend bij de naar kunstenaars vernoemde straatnamen uit de buurt –deze gebouwen danken hun naam aan werken van Bordewijk, Escher en Picasso. Welk karakter past bij jou?

Ruim baan voor middenhuur: Naast de voortreffelijke en luxueuze vrije sector appartementen is er ruimte gecreëerd voor middenhuur. De middenhuur apartementen worden toegewezen aan specifieke doelgroepen* die qua inkomen vaak niet in aanmerking komen voor een sociale woning en waarvoor een reguliere vrije sector woning nog niet bereikbaar is. De huurprijzen van een 3 kamer middensegment appartementen starten op € 970,58. De royale luxueuze vrije sector appartementen zijn te huur vanaf circa € 1.100,-

De appartementen van ’t Zand zijn ruim en tussen ca. 76 m² en 92 m². Het Karakter bestaat uit 47 appartementen op de eerste tot en met de zesde verdieping. 38 parkeerplaatsen zijn beschikbaar en je vindt hier driekamerappartementen. Een eigen inpandige berging en een buitenruimte van 8 m² tot 13 m² maken de woningen ideaal. De verwarming van alle gebouwen is aardgas vrij is en op stadsverwarming aangesloten en er worden zonnepanelen aangebracht voor de algemene elektriciteitsvoorziening.

Een slag lichter is Waterval. Ook hier zijn 47 appartementen beschikbaar, met 35 parkeerplaatsen en een collectieve fietsenberging op de begane grond. De woningen vind je op de eerste tot en met de zevende verdieping. Op de begane grond kom je zoals bij alle gebouwen van ’t Zand de commerciële ruimtes tegen. Handige voorzieningen zijn zo nooit ver weg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Zand Karakter & Waterval
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 94 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 973,- tot € 1.345,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden