't Zand

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 973,- p.m. tot € 1.345,- p.m.

Over dit project

3 gebouwen met een eigen karakter
Kom wonen in Karakter, Waterval en Harlekijn. Kom wonen in ’t Zand. Dit nieuwbouwproject in Utrecht kent drie gebouwen met een eigen karakter. Perfect passend bij de naar kunstenaars vernoemde straatnamen uit de buurt –deze gebouwen danken hun naam aan werken van Bordewijk, Escher en Picasso. Welk karakter past bij jou?

Ruim baan voor middenhuur: Naast de voortreffelijke en luxueuze vrije sector appartementen is er ruimte gecreëerd voor middenhuur. De middenhuur apartementen worden toegewezen aan specifieke doelgroepen* die qua inkomen vaak niet in aanmerking komen voor een sociale woning en waarvoor een reguliere vrije sector woning nog niet bereikbaar is. De huurprijzen van een 3 kamer middensegment appartementen starten op € 970,58. De royale luxueuze vrije sector appartementen zijn te huur vanaf circa € 1.100,-

Naar verwachting worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal (Karakter en waterval) en het vierde kwartaal (Harlekijn) van 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Zand
Huurprijs (p.m.)
€ 973,- tot € 1.345,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden