De Kroon op Leeuwesteyn

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 250m2

Over dit project

Ruimtelijk en stijlvol wonen; Dat is De Kroon op Leeuwesteyn
In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt. De dertig prachtige en riante stadswoningen, met een knipoog naar de Art Deco, zijn omringd door groen en water. Aan de ene kant ervaar je direct de bruisende stad en aan de andere kant vormt de groene binnenplaats het hart van de nieuwe wijk. Hier geniet je optimaal van alle seizoenen en komen gezond en stedelijk leven samen.

Zie jij het voor je. Wakker worden in je nieuwe woning met een warme gloed van een zonnestraal die naar binnen schijnt. Je opent de tuindeur en stapt naar buiten. Rustig wakker worden met een kop koffie op je eigen terras en genietend van de vogels in de gezamenlijke binnentuin. De stad wordt langzaam wakker en maakt zich klaar voor de dag.

De Kroon op Leeuwesteyn biedt dertig riante stadswoningen op een fantastische locatie. Deze wijk heeft de typisch Utrechtse uitstraling, ademt de sfeer van de stad en biedt tegelijkertijd groen en comfort. De Kroon op Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk waar het aantrekkelijk is om te spelen en te bewegen. Het grenst aan het centrum van Leidsche Rijn en ligt naast de Dafne Schippersbrug. Je bent binnen 15 minuten in de historische binnenstad van Utrecht. En ook horeca en culturele voorzieningen vind je op loopafstand. De nieuwe woonbuurt is omringd door het groen van de omgeving en dichtbij diverse stations en toegangswegen. Je parkeert je auto in de parkeergarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Een veilige plek voor je fiets is er in je eigen berging.

De tuin met een gezamenlijke voedseltuin brengt verbinding en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. Niet alleen de tuin geeft een fijn gevoel. Alle woningen zijn energiezuinig en worden verbruiksvriendelijk gebouwd met duurzame materialen, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. De PVT-panelen op het dak voorzien de warmtepomp in de woning rechtstreeks van energie.

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning. Hier kom je écht thuis!

Planning: Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen najaar/winter 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kroon op Leeuwesteyn
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
30
Type woningen
Appartement, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden