De Omloop - Leeuwesteyn

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 178m2
Kaveloppervlak
75 - 169m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Rond de unieke binnentuin van De Omloop komen 44 koopwoningen. Je hebt de keuze uit 8 appartementen, 8 tweelaagse eengezinswoningen, 2 royale poortwoningen, 12 traditionele herenhuizen, 4 herenhuizen met wonen op de verdieping en 10 duurzame houtbouwwoningen. Vanuit een aantal herenhuizen en appartementen kijk je aan de voorkant uit op het Oeverpark en het Amsterdam-Rijnkanaal. Is één van de 44 woningen precies wat je zoekt, dan woon je straks in een stoer huis met mooie Art Deco details. Door de verschillende steenkleuren, dakvormen en details heeft elk huis een eigen gezicht.

Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Hier vind je ook de bergingen en/ of kun je je fiets kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er zal een Vereniging van Eigenaren voor de binnentuin, parkeergarage en appartementencomplex worden opgestart, een indicatie van de maandelijkse servicekosten zullen bij start verkoop bekend worden gemaakt. Maak een ommetje in de collectieve binnentuin en geniet van alles wat De Omloop te bieden heeft. De woningen hebben een gezond en aangenaam binnenklimaat. Vloeren, gevels en ramen zijn goed geïsoleerd en alle woningen kunnen duurzaam verwarmd en gekoeld worden middels pvt-panelen en individuele warmtepomp. De gecommuniceerde vanaf circa-prijzen zijn exclusief de kosten voor het energiesysteem. Als koper heb je de keuze om het energiesysteem te kopen of te huren. De kosten voor het energiesysteem zal tijdens start verkoop bekend zijn.
Bekijk de verschillende woningen met privé-terras, balkon of tuin met zicht op de gezamenlijke binnentuin!

Toewijzing woningen bij start verkoop
Als je op zoek bent naar een betaalbare koopwoning in De Omloop dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen.
-Bij de inschrijving dien je je financiële gegevens in te vullen op het online inschrijfformulier. Dit betreft zowel het bruto jaarinkomen als het voor de koop aan te wenden eigen vermogen. Voor woningen uit de categorie betaalbare koop geldt voor zowel een- als meerpersoonshuishoudens een maximaal bruto jaarinkomen van € 70.000,.
-Alle woningen zullen middels een loting bij de notaris (Hermans & Schuttevaer) worden toegewezen.
-Indien je een woning uit de categorie betaalbare koop hebt toegewezen gekregen dien je voorafgaand aan het gesprek met de makelaar een hypotheekverklaring te overleggen. Indien er niet zal worden voldaan aan de gestelde voorwaarden zal er een nieuwe kandidaat benaderd worden.
-Voor de categorie betaalbare koop geld een zelfbewoningsverplichting als ook een anti-speculatiebeding.
-Op de overige bouwnummers (1 t/m 12 en 21 t/m 26) zijn geen criteria gesteld aan een maximaal bruto jaarinkomen. Ook is de zelfbewoningsverplichting en anti-speculatiebeding niet van toepassing.

Planning
De start verkoop is naar verwachting rond de zomer van 2022. Vanaf dat moment zijn de definitieve v.o.n-prijzen bekend en is het mogelijk je op één of meerdere bouwnummers in te schrijven. Iedereen die als belangstellende staat ingeschreven, wordt via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden. Zodra de opschortende voorwaarden zijn vervuld kan er ook gestart worden met de bouw. Als alles volgens planning verloopt zal eind 2022 gestart worden met de bouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Omloop - Leeuwesteyn
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
44
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden