De Omloop - Leeuwesteyn

Inschrijving geopend.
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 805.000,- tot € 960.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 178m2
Kaveloppervlak
102 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Alle woningen zijn verkocht! Mocht je ook graag in Leeuwesteyn willen wonen, schrijf je dan in voor ons nieuwe project Leeuwepoort https://leeuwepoort.nl/nl/

Rond de unieke binnentuin van De Omloop komen 44 koopwoningen. Je hebt nog keuze uit royale poortwoningen, traditionele herenhuizen, en herenhuizen met wonen op de verdieping. Vanuit een aantal herenhuizen kijk je aan de voorkant uit op het Oeverpark en het Amsterdam-Rijnkanaal. Woon jij straks in zo'n stoer huis met mooie Art Deco details. Door de verschillende steenkleuren, dakvormen en details heeft elk huis een eigen gezicht.

De woningen krijgen een thermisch, stofarm en gezond binnenklimaat. Vloer, gevel en ramen zijn goed geïsoleerd en alle woningen kunnen duurzaam verwarmen en koelen middels pvt-panelen en individuele warmtepomp. De von-prijzen zijn exclusief de kosten voor het energiesysteem. Als koper heb je de keuze om het energiesysteem te kopen of te huren.

Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Hier vind je ook de bergingen en/of kun je je fiets kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er zal een Vereniging van Eigenaren voor de binnentuin, parkeergarage en appartementencomplex worden opgestart, een indicatie van de maandelijkse servicekosten kun je terugvinden op de prijslijst onder 'Service'.

En maak een ommetje in de collectieve binnentuin die optimaal natuurlijk en duurzaam is ingericht.

Kortom, geniet van alles wat De Omloop te bieden heeft!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Omloop - Leeuwesteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 44 beschikbaar
Prijs
€ 805.000,- tot € 960.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden