De Omloop - Leeuwesteyn

Inschrijving geopend.
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 960.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 170m2
Kaveloppervlak
76 - 169m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Verkoop is gestart!
Rond de unieke binnentuin van De Omloop komen 44 koopwoningen. Je hebt de keuze uit 8 appartementen, 8 tweelaagse eengezinswoningen, 2 royale poortwoningen, 12 traditionele herenhuizen, 4 herenhuizen met wonen op de verdieping en 10 duurzame houtbouwwoningen. Vanuit een aantal herenhuizen en appartementen kijk je aan de voorkant uit op het Oeverpark en het Amsterdam-Rijnkanaal. Is één van de 44 woningen precies wat je zoekt, dan woon je straks in een stoer huis met mooie Art Deco details. Door de verschillende steenkleuren, dakvormen en details heeft elk huis een eigen gezicht.

Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Hier vind je ook de bergingen en/ of kun je je fiets kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er zal een Vereniging van Eigenaren voor de binnentuin, parkeergarage en appartementencomplex worden opgestart, een indicatie van de maandelijkse servicekosten kun je terugvinden op de prijslijst onder downloads. Maak een ommetje in de collectieve binnentuin en geniet van alles wat De Omloop te bieden heeft. De woningen hebben een gezond en aangenaam binnenklimaat. Vloeren, gevels en ramen zijn goed geïsoleerd en alle woningen kunnen duurzaam verwarmd en gekoeld worden middels pvt-panelen en individuele warmtepomp. De von-prijzen zijn exclusief de kosten voor het energiesysteem. Als koper heb je de keuze om het energiesysteem te kopen of te huren.

Toewijzing woningen bij start verkoop
Als je op zoek bent naar een betaalbare koopwoning (bouwnummer 13 t/m 20 en 27 t/m 44) in De Omloop dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen.
-Bij de inschrijving dien je je financiële gegevens in te vullen op het online inschrijfformulier. Dit betreft zowel het bruto jaarinkomen als het voor de koop aan te wenden eigen vermogen. Voor woningen uit de categorie betaalbare koop geldt voor zowel een- als meerpersoonshuishoudens een maximaal bruto jaarinkomen van € 70.000,-.
-Alle woningen zullen middels een loting bij de notaris (Hermans & Schuttevaer) worden toegewezen.
-Indien je een woning uit de categorie betaalbare koop hebt toegewezen gekregen dien je voorafgaand aan het gesprek met de makelaar de volgende documenten te uploaden in je persoonlijke account van De Omloop; inkomensverklaring, UWV verklaring en financieringsverklaring met maximaal bruto jaarinkomen, eigen middelen en maximale hypotheek
- Indien er niet zal worden voldaan aan de gestelde voorwaarden zal er een nieuwe kandidaat benaderd worden.
-Voor de categorie betaalbare koop geld een zelfbewoningsverplichting als ook een anti-speculatiebeding.
-Op de overige bouwnummers (1 t/m 12 en 21 t/m 26) zijn geen criteria gesteld aan een maximaal bruto jaarinkomen. Ook is de zelfbewoningsverplichting en anti-speculatiebeding niet van toepassing.

Planning
De verkoop is gestart, inmiddels is het grootste deel van de woningen toegewezen, zijn de verkoopgesprekken in volle gang en zijn de eerste woningen al verkocht. Doordat inmiddels bijna de helft van de woningen verkocht is en de omgevingsvergunning rond is, kunnen we bijna starten met de bouw. De start van de bouw staat nu gepland voor eind 2022. Als alles voorspoedig verloopt, kunnen we in de zomer van 2024 de kopers blij gaan maken met de sleutel van hun nieuwe huis.
Het kan zijn dat er nog wel woningen beschikbaar zijn, schrijf je in of neem contact op met Beumer Nieuwbouw 030-6776000 of nieuwbouw@beumer.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Omloop - Leeuwesteyn
Koopwoningen
44
Prijs
€ 300.000,- tot € 960.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden