De Omloop - Leeuwesteyn

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Omloop wordt echt Utrechts. Gevarieerd en stedelijk maar ook innovatief. De Omloop is een inclusieve buurt met een divers woonprogramma. De buitenzijde van het woonblok refereert aan de Utrechtse Art Deco stijl uit de binnenstad. De binnenzijde is informeel waar maximale bewegingsruimte voor natuur en mens is gecreƫerd. Het resultaat is een binnenwereld vol groen met optimale ruimte voor natuur, planten en mensen. Duurzaamheid is in alle aspecten van het plan opgenomen, met bijzondere aandacht voor circulariteit. De 10 woningen in een modulair houtbouwsysteem zijn hier de ultieme vertaling van. Met De Omloop wordt een groene oase toegevoegd aan het gebied Leeuwesteyn met een circulair karakter.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de verdere ontwikkelingen? Meld u dan aan als belangstellende en dan houden wij u op de hoogte middels nieuwsbrieven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Omloop - Leeuwesteyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden