Online Marketing Bureau CliQi

Centraal in Utrecht: Carréblok - Hooge Steenen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 649.000,- tot € 764.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 205m2
Kaveloppervlak
70 - 150m2
Inhoud
500 - 700m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Hooge Steenen ligt in de wijk Utrecht Nieuw Oost. Het project bestaat uit twee fasen: 1) Parkblok en 2) Carré. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen. Steek de brug over en fiets in 10 minuten naar de Oude Gracht.

Het Carré is een gesloten woonblok met 28 stadsvilla’s die allemaal net even anders zijn door de grootte, details en steenkleur. Aan de Laan van Sofia en Skopjestraat prijken statige vierlaagse stadvilla’s. Aan de Belgradostraat en Chisinaustraat komen woningen met 3 en 4 woonlagen. Opvallend zijn de hoekwoningen met een over twee verdiepingen doorlopende erker, voorzien van balkon.

De stadswoningen hebben extra verdiepingshoogte op de begane grond, waardoor er een bijzondere ruimte ontstaat die uitnodigt tot een creatieve en gewaagde inrichting. Sommige woningen beschikken over een vide die begane grond met de eerste verdieping verbindt. Hier ontstaat zo'n 7 meter vrije hoogte. In de panden zie je straks mensen koken, wonen, werken of kunst maken. Ook een klein winkeltje of praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centraal in Utrecht: Carréblok - Hooge Steenen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 649.000,- tot € 764.000,-
Type woningen
Herenhuis, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden