Lindehof

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 228.150,- tot € 760.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 179m2

Over dit project

100% VERKOCHT

Ruimtelijk en stijlvol wonen in Utrecht West, vlakbij de Utrechtse binnenstad. Met een geweldig uitzicht over het Willem-Alexanderpark en dicht bij het Oeverpark. Gelegen aan de fietsroute en Daphne Schippersbrug die over het Amsterdam-Rijnkanaal ligt, in de wijk Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Het beste van twee werelden. Dat is Lindehof!

De karaktervolle nieuwe woonbuurt in het verlengde van Oog in Al. Met een typisch Utrechts karakter, een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en verfijnde Art Deco architectuur met een moderne twist. Binnen 15 minuten op de fiets in de binnenstad en voorzieningen in de buurt zoals het Leidsche Rijn Centrum. En natuurlijk een duurzaam, circulair en gezond leefklimaat.
Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het! Lindehof is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken.
De karaktervolle nieuwe woonbuurt in het verlengde van Oog in Al. Met een typisch Utrechts karakter, een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en verfijnde Art Deco architectuur met een moderne twist. Binnen 15 minuten op de fiets in de binnenstad en voorzieningen in de buurt. En natuurlijk een duurzaam, circulair en gezond leefklimaat. Kies de plek, de afwerkingen, het interieur in je eigen stijl. Je verdient het! Lindehof is de plek waar de oude en nieuwe stad elkaar raken.

Binnen de fraai gevarieerde buitenrand vind je een mix van eengezinswoningen rond het binnengebied waar de bergingen en parkeervoorzieningen toegankelijk zijn. Echter waar tevens een intiem karakter is ontworpen door groen te integreren en ontmoeten te wordt gestimuleerd. De woningen zijn zeer duurzaam met onder andere zeer goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Er zijn betaalbare woningen voor starters en eenoudergezinnen, gelijkvloerse werfkelder-woningen met een tuin, maar ook middelgrote en royale woningen met uitzicht over het groen voor grotere gezinnen. Kortom een blok waar het voor iedereen prettig wonen is.

Wonen en werken combineren
Droom je er altijd al van om bijvoorbeeld je koffie- , broodjeszaak of ijssalon aan huis te hebben?? Dan is in dit plan tevens ruimte om op de hoek bij de Dafne Schippersbrug / Willem Alexanderpark een woning te bemachtigen met een commerciële ruimte op de begane grond. Dit is jouw kans!

Lindehof bevat een herenhuis (bouwnummer 7) met riant terras (ca. 151m²) met commerciële ruimte (bouwnummer 8) BVO (ca. 70m²)

Aanpassingen:
Natuurlijk zijn er verschillende aanvullende opties om jouw individuele wensen te laten uitkomen. Kortom, voor ieder wat wils.

Antispeculatie en zelfbewoning.
Voor de bouwnummers 1 t/m 5, 9 t/m 12 & 23 t/m 38 is een antispeculatiebeding van toepassing voor de periode van 3 jaar. Indien bij verkoop binnen deze 3 jaar sprake is van overwinst, zal deze moeten worden afgedragen.

Voor de woningen in de prijsklasse tot € 230.000,- (bouwnummer 9 t/m 12 & 27 t/m 38) is tevens een zelfbewoningsplicht van toepassing. De koper dient bij een zelfbewoningsplicht direct na oplevering van de woning in te schrijven bij gemeente Utrecht op het adres van het gekochte bouwnummer. Koper is jegens de gemeente verplicht de woning zelf (met zijn eventuele partner en gezinsleden) te bewonen.

Aanmelden
Wil je niks missen? Meld je dan vrijblijvend aan op de website: lindehofutrecht.nl
Wij houden je dan op de hoogte van de vorderingen van dit prachtige plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindehof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 228.150,- tot € 760.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden