Vogelhof

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Vogelhof
Wonen in het groen in het gezellige Leidsche Rijn in Utrecht met prachtig, en nooit saaie, uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal, dat kan in Vogelhof! De woningen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om Energieneutraal te wonen op een geweldige locatie. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht.

Kies je voor Vogelhof dan kies je voor:

*Wonen in het groen op een prachtige locatie;
*De diversiteit van het woningaanbod. Er bestaan 5 hoofdtypen, maar nagenoeg is elke woning uniek en komt dus maar 1 keer voor in het plan; hoe leuk is dat! Van elk hoofdtype woning verschillen ook de leuke gevels in indeling en kleur;
*De woningen hebben een eigen privé tuin;
*Naast de eigen privé tuin heeft elke woning uitzicht en toegang tot de enorme gezamenlijke binnentuin van ruim 1200m2 groot. Op deze grote binnentuin zullen diverse “zones” komen voor onder andere moestuintjes, rust, sport&spel, groen en uiteraard voor Vogels;
*Voor de woningen zijn diverse indelingsvarianten mogelijk;
*Eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage;
*Energieneutrale woningen (EPC van 0); de woningen zijn dus EXTRA duurzaam waardoor je gebruik kan maken van de duurzaamheidshypotheek.
De locatie
Vogelhof wordt omringd door water en groen en wordt gerealiseerd naast het Amsterdam-Rijnkanaal in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, in het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

In totaal komen er 66 woningen in meerdere fasen. De exacte fasering is nog niet bekend. De hoofd-woningtypen in Vogelhof zijn als volgt;

*Appartement type 1. Leuke gelijkvloerse appartementen van 45m2 tot 49m2 vloeroppervlak;
*BenedenBovenWoningen type 2. Leuke woningen waarvan 2 woningen, namelijk de Benedenwoning én de Bovenwoning, verdeeld zijn over drie woonlagen met een vloeroppervlak van 65m2 tot 80m2.
*Herenhuis Type 3 Een prachtig Herenhuis met 3 volledige verdiepingen (plat dak) met een woningbreedte van 6m en een woningdiepte van bijna 11m, waardoor de verschillende Herenhuizen dit type 3 een woonoppervlak hebben van 150m2 tot 155m2.
*Herenhuis Type 4 Een enorm Herenhuis van 3 verdiepingen met punt dak (zadeldak), mede door de breedte van maar liefst 7,30m en een woningdiepte van bijna 11m, waardoor de verschillende Herenhuizen van dit type een woonoppervlak hebben van 175m2 tot 180m2;
*Herenhuis Type 5 Het grootste Herenhuis met een plat dak, waardoor je drie volwaardige verdiepingen krijgt, met een woningbreedte van maar liefst 7,30m en een woningdiepte van bijna 11m. De verschillende Herenhuizen van dit Type 5 heeft een woonoppervlak van 180m2 tot 210m2;
*Herenhuis Type 6 Het hoogste Herenhuis van maar liefst 4 lagen met een plat dak. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook nog het ruime dakterras. Door de hoogte van dit Herenhuis, de woningbreedte van 5,40m en een woningdiepte van ruim 11m krijgen de verschillende Herenhuizen van dit Type 6 een woonoppervlak van 180m2 tot 190 m2.
De woningen hebben een eigen parkeerplaats in de garage die onder de enorme gezamenlijke binnentuin uit het zicht is “weggewerkt”.

De Prijzen
De prijzen van de woningen kunnen in deze fase nog niet worden vastgesteld en zijn daarom nog niet bekend.

Planning
De verwachting is dat Vogelhof in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop zal gaan. De prognose start bouw staat gepland voor het derde kwartaal van 2020 en de bouw zal circa 2 jaar duren. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Vogelhof geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Vogelhof worden namelijk met een EPC van 0 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 0,95%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in en we houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vogelhof
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
33
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden