Residence Vinkenplein

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 1.276,- p.m. tot € 2.362,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 120m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

VINKENPLEIN BILTHOVEN

GROEN WONEN EN ONTSPANNEN, MIDDEN IN HET CENTRUM VAN BILTHOVEN

WONEN
De nieuwe bebouwing aan het Vinkenplein biedt 30 luxe- apprtementen om in te wonen. Midden in het centrum, te midden van alle voorzieningen, woont u aan een groen dorpsplein. Het parkeren vindt plaats in een luxe ondergrondse parkeervoorziening.
Het Vinkenplein wordt een fantastische plek om te ontspannen, te ontmoeten en te wonen. In totaal worden circa 30 luxe appartementen gerealiseerd van circa 75 – 120 m2. Het Vinkenplein wordt straks dè nieuwe verblijfsplek in het centrum om – tijdens het winkelen – gezellig een kopje koffie te drinken, te lunchen of ’s avond een hapje te eten.
Het centrum van Bilthoven heeft door de kleinschalige, gevarieerde bebouwing en herkenbare groene uitstraling, een dorps karakter. De hoogwaardige architectuur van de nieuwe bebouwing is geïnspireerd op Bilthovens villa’s en zorgt voor een harmonieuze aansluiting op de omgeving.

LOCATIE
De locatie Vinkenplein is gelegen in de kern Bilthoven in de aantrekkelijke woongemeente De Bilt. De locatie heeft een zeer sterke ligging nabij de (historische) centra van Utrecht en Amersfoort. De locatie is ook met openbaar vervoer uitstekend te bereiken: op loopafstand ligt het treinstation Bilthoven.
Het project Vinkenplein is onderdeel van het Masterplan Bilthoven Centrum. Het plein vormt straks een centrale brinkachtige ruimte in Bilthoven en is onderdeel van de winkelroute. Aan de noordzijde grenst de locatie aan het kernwinkelgebied van Bilthoven. Aan de zuidzijde ligt de woonwijk Overbosch met vrijstaande woningen en groen opgezette, bomenrijke lanen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Residence Vinkenplein
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 1.276,- tot € 2.362,-
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden