Utrecht - Laurierkwartier

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 860,- p.m. tot € 1.400,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 134m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Het Laurierkwartier bestaat uit 97 huurwoningen (middenhuur en vrije sector huur). Hier vind je appartementen in diverse groottes, ruime eengezinswoningen aan de binnentuin én eengezinswoningen met tuin op het dek waaronder wordt geparkeerd. In totaal komen er 50 appartementen en 47 eengezinswoningen woningen.

Kenmerkend voor het Laurierkwartier is een stedelijk, gesloten bouwblok, bestaande uit verschillende panden met een nadrukkelijke verticale geleding in de gevels. Het hoekpand, gelegen op de kruising tussen de Laurierweg en de Rijnkennemerlaan, heeft een markante uitstraling door zowel zijn architectuur als door de functie van hoofdentree met een prominente trap richting de binnentuin. Het ontwerp van de woningen is van Faro architecten.

Alle woningen hebben een royaal terras of tuin en grenzen aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. De binnentuin is een ontwerp van Flux, landscape architecture. De inrichting van de binnentuin zorgt ervoor dat het Laurierkwartier klimaatadaptief is, onder andere door waterberging, beperken van de hittestress en het stimuleren van de biodiversiteit.

Het Laurierkwartier is een zeer duurzaam en energiezuinig plan dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 en een GPR-score hoger dan 8.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Utrecht - Laurierkwartier
Start verhuur
2021 (2e kwartaal)
Huurwoningen
97
Huurprijs (p.m.)
€ 860,- tot € 1.400,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden