Utrecht - Laurierkwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 836,- p.m. tot € 1.004,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 104m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Laurierkwartier bestaat uit 97 huurwoningen (middenhuur en vrije sector huur), waarvan 50 appartementen en 47 eengezinswoningen. De woningen gaan in meerdere fases in verhuur; fase 1 (11 woningen) zijn reeds opgeleverd, van fase 2 (17 vrije sector huurwoningen) en fase 3 (69 middenhuur woningen) is de inschrijftermijn voor de verhuur gesloten.

In Laurierkwartier woon je in een stoer en robuust gebouw met een stadse industriële uitstraling en een heel eigen karakter. Vlakbij Leidsche Rijn Centrum én de oude stad. Dus winkels, reuring en gezelligheid altijd vlakbij. Hier woon je rondom een mooie groene uitnodigende binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken. 

Ontmoetingen in de binnentuin
De tuin heeft van alles te bieden, dus je vult het zelf in: een gezellige ontmoeting met buren bij een van de picknickbanken, even ontspannen tussen het groen en de bloemen, (samen) moestuinieren of lekker actief sporten en bewegen. Ook kinderen vermaken zich volop: in de tuin kunnen ze vrij en veilig samen spelen. Hier zit je even heerlijk alleen óf samen met je buren van het zonnetje en een koffie of een wijntje te genieten.

Alle woningen hebben een royaal terras of tuin en grenzen aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. Hier kun als bewoner met groene vingers je hart ophalen. Zo kun je je eigen groente verbouwen in de moestuinbakken, of de kas en is het op een zonnige dag heerlijk schoffelen tussen de prachtige bloemen. 

Groen wonen
Het Laurierkwartier is een zeer duurzaam en energiezuinig plan dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 en een GPR-score hoger dan 8. De inrichting van de binnentuin zorgt ervoor dat het Laurierkwartier klimaatadaptief is, onder andere door waterberging, beperken van de hittestress en het stimuleren van de biodiversiteit. Ook krijgen de eengezinswoningen krijgen zonnepanelen op het dak waarvan de opgewekte energie ten goede van de huurders komt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Utrecht - Laurierkwartier
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
69
Huurprijs (p.m.)
€ 836,- tot € 1.004,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden